Newsroom

Newsroom

Πυξ Λαξ πήραν θέση για την υπόθεση παιδοφιλίας του πρώην ντράμερ τους

Ανακοίνωση για την εμπλοκή γνωστού μουσικού σε υπόθεση παιδοφιλίας, έβγαλαν οι "Πυξ Λαξ", οι οποίοι είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί του, σημειώνοντας πως ο εν λόγω μουσικός έχει αποχωρήσει από το σχήμα της μπάντας ήδη από το 2012.  

πυξ λαξ

Θέση για την εμπλοκή του ντράμερ Γ. Γ, σε υπόθεση παιδεραστίας, πήραν οι Πυξ Λαξ, οι οποίοι είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί του, σημειώνοντας πως ο εν λόγω μουσικός έχει αποχωρήσει από το σχήμα της μπάντας ήδη από το 2012.

Ο Γ.Γ η  εκδίκαση της υπόθεσης του οποίου αναβλήθηκε την Παρασκευή από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας είναι κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη, όταν εκείνη ήταν 6 με 8 ετών. Σημειώνεται πως ο 71χρονος μουσικός έχει ήδη καταδικαστεί για την υπόθεση σε πρώτο βαθμό.

 Το συγκρότημα των Μπάμπη Στόκα, Φίλιππου Πλιάτσικα και Μάνου Ξυδούς ξεκαθαρίζει ότι δεν γνώριζε την υπόθεση και ότι έχει πάψει να συνεργάζεται μαζί του για λόγους διαφορετικούς από αυτούς που κατηγορείται και ότι έκτοτε δεν είχε επικοινωνία μαζί του. Μάλιστα εκφράζουν τη λύπη τους για όσα βίωσε το μικρό κοριτσάκι στα χέρια του ντράμερ και αναφέρουν ότι δηλώνουν τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια:

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:

«Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα σε σχέση με χθεσινά και σημερινά δημοσιεύματα που σοκαρισμένοι είδαμε και αναφέρουν το όνομα της μπάντας .Οι Πυξ Λαξ ιδρύθηκαν το 1989 και ήταν ο Μπάμπης Στόκας ο Φίλιππος Πλιάτσικας κι ο Μάνος Ξυδούς με εκπρόσωπο του συγκροτήματος το Νίκο Λώρη .Στα 30 και πλέον αυτά χρόνια έχουμε συνεργαστεί με εκατοντάδες μουσικούς και τεχνικούς . Ο συγκεκριμένος μουσικος που αναφέρεται στα δημοσιεύματα έχει πάψει να συνεργάζεται με το συγκρότημα εδώ και χρόνια. για τελείως διαφορετικούς λόγους από αυτούς που κατηγορείται και στο διάστημα αυτό δεν έχει υπάρξει η οποιαδήποτε επαφή μαζί του .Όπως φυσικά δεν θα μπορούσαμε να γνωρίζουμε κάτι τόσο προσωπικό γι αυτόν αλλά και οποιονδήποτε άλλο από τους εκατοντάδες που έχουν συνεργαστεί μαζί μας στο παρελθόν. Τον πρώτο λόγο έτσι κι αλλιώς σ αυτά τα θέματα έχει η δικαιοσύνη. Το πιο βασικό και σημαντικό για μας αυτή την ώρα όμως είναι ότι θέλουμε να δηλώσουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας και την βαθιά μας λύπη σ αυτή την οικογένεια και σ αυτό το κορίτσι που βίωσε κάτι τόσο βάναυσο κι αποτρόπαιο για την ψυχή του και το σώμα του ,όπως και σε κάθε θύμα τέτοιων καταστάσεων που δεν υπάρχουν λέξεις να το περιγράψουν και μας συγκλονίζει κάθε φορά» καταλήγουν.

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…