Πυροβολισμοί στην Αγία Βαρβάρα: Βίντεο ντοκουμέντο με τους δράστες να «γαζώνουν» σπίτια με καλάσνικοφ

Βίντεο ντοκουμέντο, δείχνει τη στιγμή που ο συνεπιβάτης της μηχανής «γαζώνει» σπίτια και καταστήματα στην Αγία Βαρβάρα.

pirobolismoi agia barbara 91

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, λίγο μετά τις 7:30 το πρωί δύο άνδρες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα προσέγγισαν την οδό Σωκράτους. Τότε ο συνεπιβάτης της μηχανής έβγαλε ένα όπλο καλάσνικοφ και άνοιξε πυρ εναντίον κατοικιών, τουλάχιστον είκοσι φορές.

Σημειώνεται πως οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τρία ή τέσσερα σπίτια στα οποία έχουν καρφωθεί σφαίρες και έχουν σπάσει τζαμαρίες ενώ -μέχρι στιγμής- δεν υπάρχουν πληροφορίες για τυχόν τραυματίες.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Στο σημείο της επίθεσης, οι αρχές έχουν συλλέξει 20 κάλυκες από καλάσνικοφ.

Όπως ανέφερε κάτοικος της Αγίας Βαρβάρας «ξύπνησα εκείνη τη στιγμή για να πάω τα παιδιά στο σχολείο και άκουσα έναν ήχο τρομακτικό σαν να γίνεται σεισμός. Εκεί που χτύπησαν ήταν το υπνοδωμάτιο των παιδιών μου. Εμείς βρισκόμασταν στο δωμάτιο των παιδιών και από καθαρή τύχη δεν πέρασε ο κάλυκας μέσα από τον τοίχο. Ήμασταν μέσα στην ατυχία μας τυχερή».

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής έχουν ξεκινήσει έρευνες, προκειμένου να διαπιστώσουν ποια από τα τέσσερα σπίτια είχαν στόχο οι δράστες – ή αν ήταν και τα τέσσερα στο στόχαστρο των δραστών.

Βίντεο ντοκουμέντο, που φέρνουν στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr και το newsbomb.gr, δείχνει τη στιγμή που ο συνεπιβάτης της μηχανής «γαζώνει» σπίτια και καταστήματα στην Αγία Βαρβάρα.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

 

Αξίζει να σημειωθεί πως εικάζεται ότι το περιστατικό μπορεί να συνδέεται με αυτό των πυροβολισμών τα ξημερώματα της 7ης Φεβρουαρίου, που είχαν ως στόχο ψητοπωλείο στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στην Αγία Βαρβάρα και το σπίτι του ιδιοκτήτη (είναι στο ίδιο κτήριο).

 

 

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

kke

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

«Οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης είναι δεδομένες, όσα πορίσματα κι αν εκδώσει για να καλύψει…