Πυροσβέστες και μοναχός τραυματίστηκαν στο Άγιο Όρος σε διαδοχικά ατυχήματα

Δύο διαδοχικά, σοβαρά ατυχήματα συνέβησαν λίγο πριν τις 9 το πρωί στο Άγιο Όρος κατά τη διάρκεια εποχούμενης περιπολίας πυροσβεστών,…

hilandar

Δύο διαδοχικά, σοβαρά ατυχήματα συνέβησαν λίγο πριν τις 9 το πρωί στο Άγιο Όρος κατά τη διάρκεια εποχούμενης περιπολίας πυροσβεστών, κοντά στην Ιερά Μονή Χιλανδαρίου. Εξαιτίας των τελευταίων βροχοπτώσεων και των διαβρώσεων που είχε υποστεί το έδαφος, την στιγμή που περνούσε από το σημείο το περιπολικό όχημα της Πυροσβεστικής με τους δύο άντρες, το έδαφος υποχώρησε και το όχημά τους παρασύρθηκε στο κενό, σε μία χαράδρα ύψους 40-50 μέτρων.

Το περιστατικό το είδαν μοναχοί από την Ι.Μ. Χιλανδαρίου και αμέσως ένας μοναχός μπήκε σε αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε προς το σημείο για να βοηθήσει τους τραυματισμένους πυροσβέστες. Μόλις 100 πριν το σημείο το έδαφος και πάλι υποχώρησε, με αποτέλεσμα να πέσει στη χαράδρα και το όχημα του μοναχού, ο οποίος έχει τραυματιστεί βαριά.

Πριν από λίγο ελικόπτερο προσέγγισε το σημείο και με την βοήθεια κλιμακίου αντρών της Π.Υ. απεγκλωβίστηκαν πρώτοι οι δύο τραυματισμένοι πυροσβέστες, εκ των οποίων ο ένας είναι ελαφρά και ο άλλος πιο βαριά, χωρίς όμως να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή τους, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει στην διάθεσή της η Πυροσβεστική και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλεύονται. Αυτή τη στιγμή ολοκληρώνεται και ο απεγκλωβισμός του μοναχού, ο οποίος επίσης αναμένεται να μεταφερθεί στην Θεσσαλονίκη. 

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…