«Πυροσβέστης και επιτελικός» δηλώνει Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απαντώντας στις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για την εξαφάνισή του

«Συνεχώς παρών!» 

NewsRoom 11/08/2021 | 15:58

Με νέα δήλωση ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, έρχεται να απαντήσει στον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος σε ανακοίνωσή του έκανε λόγο για την εξαφάνιση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη:

«Προς ενημέρωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Αρχαία Ολυμπία την κρίσιμη νύχτα με τη μάνικα στο χέρι.

Πάρνηθα από κάτω χαμηλά έως το Πυροφυλάκιο στο Κατσιμίδι, όλες αυτές τις μέρες και νύχτες.

Και στο ενδιάμεσο στο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι.

Και πυροσβέστης και επιτελικός.

Συνεχώς παρών.»

Νωρίτερα, με μια σκληρή ανακοίνωση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναρωτιόταν εάν ο εξαφανισμένος υπουργός Προστασίας του Πολίτη χαίρει της εμπιστοσύνης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ  η τελευταία φορά που εμφανίστηκε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ήταν «όταν με τον κ. Χαρδαλιά ενημέρωναν τους πολίτες ότι στη Βαρυμπόμπη ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε υποδειγματικά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Τελευταία φορά που είδαμε τον κ. Χρυσοχοΐδη, αρμόδιο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ήταν όταν με τον κ. Χαρδαλιά ενημέρωναν τους πολίτες ότι στη Βαρυμπόμπη ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε υποδειγματικά.

Τρεις μέρες μετά, από αναζωπύρωση με 3 μποφόρ κάηκε το μισό λεκανοπέδιο, ενώ εδώ και οκτώ μέρες μαίνονται πυρκαγιές που κατέστρεψαν ολοσχερώς τη Βόρεια Εύβοια και συνεχίζουν να καίνε τη Πελοπόννησο. Όλο αυτό το διάστημα ο κ. Χρυσοχοΐδης παραμένει εξαφανισμένος. Αναρωτιόμαστε συνεχίζει να επιτελεί τα καθήκοντά του;

Συνεχίζει να χαίρει της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού; Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί, είναι την ώρα της κρίσης και ενώ ακόμη τα πύρινα μέτωπα μαίνονται, το ξεχαρβαλωμένο επιτελικό κράτος να έχει μείνει εντελώς ακυβέρνητο...»