Χαλάνδρι: «Η 49χρονη είχε βάλει το πιστόλι στο κεφάλι του παιδιού», αποκαλύπτει η σύζυγος του γιατρού

Οι απειλές που δεχόταν η οικογένεια από τη 49χρονη δράστρια - Σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε το θύμα

NewsRoom 12/11/2021 | 10:33

Στους δημοσιογράφους μίλησε το πρωί η σύζυγος του 68χρονου οφθαλμιάτρου τον οποίο πυροβόλησε χθες στο Χαλάνδρι 49χρονη γυναίκα, με την οποία το θύμα έχει αποκτήσει μία 12χρονη κόρη.

Όπως ανέφερε, ο 68χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Γεννηματάς, μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Η ίδια αποκάλυψε τον εφιάλτη που ζούσε η οικογένεια από τη 49χρονη, που όπως υποστήριξε τους απειλούσε συνεχώς και, παρότι υπήρχαν αποφάσεις για την επιμέλεια του παιδιού και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της, συνέχιζε να τους ενοχλεί. Μάλιστα, ανέφερε ότι η γυναίκα είχε απειλήσει με όπλο και την 12χρονη κόρη της στο παρελθόν.

Σημειώνεται ότι η 49χρονη δεν έχει πει πολλά στην αστυνομία και τα όσα έχει πει είναι ακατάληπτα, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ υποστήριξε ότι της είχαν πάρει το παιδί και το βίαζαν, έκαναν λόγο για μία γυναίκα που είναι μέλος εγκληματικής ομάδας, ενώ για την πράξη της ανέφερε ότι έπρεπε να το κάνει για να πάρει πίσω το παιδί. Σύμφωνα με την αστυνομία, μετά την επίθεση σε βάρος του 68χρονου, η 49χρονη επιχείρησε να πάρει μαζί της τη 12χρονη, που ήταν μπροστά στο όλο σκηνικό, όμως εκείνη δεν πήγε μαζί της, αλλά έμεινε πάνω από τον πατέρα της μέχρι που έφτασε η αστυνομία.