Newsroom

Newsroom

Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Νέα στοιχεία – Πώς φτάσαμε στο τραγικό συμβάν (video)

Μαρτυρία γειτόνισσας του οφθαλμίατρου:  «Η δράστις ενοχλούσε συχνά την οικογένεια - Το ζευγάρι είχε πάρει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της»

5425174

Σε σοβαρή κατάσταση διακομίστηκε, πριν από λίγο, στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» άνδρας που δέχθηκε πυροβολισμούς το μεσημέρι, από γυναίκα, η οποία συνελήφθη, στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρίας, στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η γυναίκα που συνελήφθη είναι αλλοδαπή και η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής διενεργεί προανάκριση.

Σύμφωνα και με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η δράστις και το θύμα φέρονται να είχαν εξωσυζυγική σχέση στο παρελθόν από την οποία  απέκτησαν το 13χρονο παιδί. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο οφθαλμίατρος μεγάλωσε το παιδί με την Αγγλίδα σύζυγό του, έχοντας πάρει την αποκλειστική επιμέλεια.

Ο πυροβολισμός του άνδρα προέκυψε αφού η γυναίκα του είχε στήσει καρτέρι.

Αναλυτικότερα, όταν ο άνδρας βγήκε από το σπίτι για να παραλάβει το παιδί από το σχολικό λεωφορείο, η γυναίκα πλησίασε προς το μέρος του και αφού καβγάδισαν τον πυροβόλησε στην κοιλιά.

Όπως έχει γίνει έως τώρα γνωστό, όλα έγιναν μπροστά στα μάτια του 13 ετών παιδιού τους.

Γειτόνισσα θύματος: Η δράστις ενοχλούσε συχνά την οικογένεια

Σε μαρτυρία που εξασφάλισε το ethnos.gr, γειτόνισσα του θύματος δήλωσε πως «τους ενοχλούσε συνέχεια και είχε αρπάξει και το παιδί. Μια φορά που το παιδί είχε επιληψίες δεν του έδωσε το φάρμακό του και το παιδί μπήκε στην εντατική». Στη συνέχεια σημείωσε πως η γυναίκα  έχει απασχολήσει πολλές φορές τη γειτονιά και όλα αυτά που λέει η δράστις περί βιασμών και κακοποιήσεων είναι ψέματα.

Εγώ τους ξέρω προσωπικά. Η γυναίκα του θύματος είναι από την Αγγλία και αγαπά πάρα πολύ το παιδί. Σαν να είναι δικό της. Η δράστις ερχόταν συνέχεια εδώ και σήμερα και χθες και προχθές. Πολλές φορές χτυπά κουδούνια ή έρχεται και τους παρακολουθεί». Ενώ τέλος σημείωσε ότι το ζευγάρι είχε πάρει ασφαλιστικά μέτρα για τη γυναίκα.