Πυροβολισμοί σε Λύκειο στην Καλιφόρνια – Τουλάχιστον έξι τραυματίες

Τουλάχιστον έξι άτομα έχουν δεχθεί πυρά, ενώ ο δράστης έχει διαφύγει της σύλληψης

california

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι επλήγησαν από πυρά σήμερα μετά την εισβολή ενός ενόπλου μέσα σε λύκειο της Σάντα Κλαρίτα, στα βόρεια προάστια του Λος ‘Αντζελες, σύμφωνα με την αστυνομία και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Τουλάχιστον τρία θύματα νοσηλεύονται μετά τον πυροβολισμό σε λύκειο της Σάντα Κλαρίτα, ανακοίνωσε το γραφείο του σερίφη στο Twitter.

“Υπάρχουν “αρκετά θύματα” στο λύκειο Saugus, στην πόλη της Σάντα Κλαρίτα, ανακοίνωσε στον λογαριασμό του στo Twitter αυτός ο δήμος της Καλιφόρνιας.

Η αστυνομία καταδιώκει έναν άνδρα που φέρεται να είναι ο σκοπευτής, έχει “ασιατικά χαρακτηριστικά” και είναι ντυμένος στα μαύρα.

Ο σερίφης της κομητείας του Λος Αντζελες κάλεσε τους κατοίκους της περιοχής να μείνουν μέσα στα σπίτια τους και να αμπαρώσουν τις πόρτες τους.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί στο λύκειο Saugus, σύμφωνα με εικόνες που μεταδίδουν τα τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα. Οι μαθητές, ο ένας πίσω από τον άλλον, έχοντας μερικές φορές τα χέρια ψηλά στον αέρα, απομακρύνθηκαν από το λύκειο.

Το λύκειο Σόγκους και αρκετά παρακείμενα κτίρια έχουν αποκλειστεί, όπως και όλα τα σχολεία στην περιφέρεια Ουίλιαμ Σ. Χαρτ.

Στην περιοχή βρίσκονται ασθενοφόρα, περιπολικά και πυροσβεστικά οχήματα.

Το τηλεοπτικό δίκτυο NBC Λος ‘Αντζελες κάνει λόγο για επτά θύματα, σύμφωνα με προσωρινό απολογισμό. Ο απολογισμός των ανθρώπων που επλήγησαν από τα πυρά διαφέρει, άλλα μμε κάνουν λόγο για τρεις ανθρώπους και άλλα ανεβάζουν τον αριθμό στους επτά.

 

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

mist erdo

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

«Καλούμε την κυβέρνηση, να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διπλωματικές ενέργειες απέναντι στη νέα αυτή τουρκική…

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

8ce56d6d499047e58e6fa1054f091391

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

«Λάδι στη φωτιά» γύρω από το Κυπριακό έριξε το βράδυ της Δευτέρας (18/3) ο Τούρκος…