Πυροβολισμοί με έναν τραυματία σε κομμωτήριο στην οδό Χέυδεν (εικόνες)

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν λίγο μετά τη 13:00 το μεσημέρι στην οδό Χέυδεν 18 στην πλατεία Βικτωρίας. Άγνωστος άνδρας πυροβόλησε και τραυμάτισε άνδρα έξω από ένα κομμωτήριο.

5aec44f31dc524a1108b458c

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο άνδρας είναι αλλοδαπός και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι αλβανικής καταγωγής.

Αν και οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν τον τραυματισμένο άνδρα να είναι ιδιοκτήτης του κομμωτήριο, αυτό δεν επιβεβαιώνεται. Πρόκειται πιθανώς για πελάτη του κομμωτήριου, όπως ανέφερε άλλος καταστηματάρχης της περιοχής, ως αυτόπτης μάρτυρας.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στην περιοχή της πλατείας Βικτωρίας.

Το χρονικό

Με τις πληροφορίες μέχρι στιγμής να είναι συγκεχυμένες, ο άνδρας φέρεται να δέχθηκε πέντε σφαίρες στα πόδια. 

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, τρεις δράστες φέρεται να προσέγγισαν το κομμωτήριο με μηχανή. 

Κατέβηκαν και μπήκαν στο μαγαζί. Πυροβόλησαν πέντε φορές τον άνδρα και στη συνέχεια έσπευσαν να εξαφανιστούν με την ίδια μηχανή.

Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή, ωστόσο προς το παρόν οι δράστες δεν έχουν εντοπιστεί.

Δείτε φωτογραφίες: