Πυρκαγιά στο Ζευγολατιό Κορινθίας: Καίγονται σπίτια – τραυματίστηκαν πυροσβέστες

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα πυρκαγιά που ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Άγιοι Απόστολοι Ζευγολατιού Κορινθίας.

59679acc1dc52459218b4662

Νωρίτερα, τυλίχτηκε στις φλόγες σπίτι που βρίσκεται στη δασώδη περιοχή.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης για την κατάσβεση της πυρκαγιάς τραυματίστηκαν τρεις πυροσβέστες όταν ανατράπηκε ρυμούλκα αγροτικού μηχανήματος με το οποίο επιχείρησαν να προσεγγίσουν το μέτωπο της πυρκαγιάς, που μαίνεται σε δύσβατη περιοχή, καθώς δεν υπάρχει δρόμος για τα πυροσβεστικά οχήματα.  

Οι τρεις πυροσβέστες, εκ των οποίων ο ένας είναι σοβαρότερα τραυματισμένος, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου εξετάζονται στα Επείγοντα.

Στο νοσοκομείο έχει μεταβεί και ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Βασίλης Καπέλιος, ενώ βρίσκεται και το ελικόπτερο Σούπερ Πούμα της Πυροσβεστικής, για να μεταφέρει τους τραυματίες στην Αθήνα, αν κριθεί απαραίτητο.

Στην περιοχή επιχειρούν στην κατάσβεση 30 πυροσβέστες με 11 πυροσβεστικά οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου και δύο αεροσκάφη πετζετέλ.

Η πυρκαγιά βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη και καίει έκταση με καλλιέργειες και δάσος.





Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…