Πύρινα μέτωπα σε Κέρκυρα και Γύθειο

Στις φλόγες έχει παραδοθεί δασική έκταση στην περιοχή Μπαρμπάτι της Κέρκυρας. Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα σε δασική έκταση στην περιοχή Σιδηρόκαστρο Γυθείου, στην Λακωνία.

57add6cf1dc524604c8b4cb5

Συγκεκριμένα, στην Κέρκυρα επιχειρούν 8 πυροσβέστες με 4 οχήματα, 6 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 2 υδροφόρες του Δήμου και 2 αεροσκάφη

Πυρκαγιά έχει εκδηλωθεί και στην περιοχή Χλοματιανά. Στην επιχείρηση κατάσβεσης στη δασική αυτή περιοχή, συμμετέχουν 8 πυροσβέστες με 5 οχήματα, 6 άτομα πεζοπόρο τμήμα, μία υδροφόρα του Δήμου και 2 αεροσκάφη.

Στο Γύθειο στη Λακωνία, για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και συγκεκριμένα 50 πυροσβέστες με 17 οχήματα, 34 άτομα πεζοπόρο τμήμα,8 εθελοντές, 2 οχήματα OTA.

Επίσης, τέσσερα πυροσβεστικά αεροσκάφη τύπου «Καναντέρ» και άλλα τέσσερα τύπου «Πετζετέλ», πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις νερού.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…