Newsroom

Newsroom

Πύρινα μέτωπα σε όλη την χώρα

Μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρώντας την κατάσβεση των πυρκαγιών στα πύρινα μέτωπα που βρίσκονται…

Μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρώντας την κατάσβεση των πυρκαγιών στα πύρινα μέτωπα που βρίσκονται αυτή την ώρα σε εξέλιξη σε όλη την χώρα.

Φωτιά καίει δασική έκταση στο Γεράκι του δήμου Ηλίδας Ηλείας. Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με επίγεια και εναέρια μέσα είναι στο σημείο, ενώ οι ισχυροί άνεμοι και οι δύσβατες περιοχές καθιστούν δύσκολο το έργο των πυροσβεστών ενώ η φωτιά που ξέσπασε επίσης σε δασική έκταση στην Αγία Κυριακή του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας τέθηκε υπό μερικό έλεγχο νωρίς το απόγευμα.

Ωστόσο σε εξέλιξη είναι από το βράδυ της Δευτέρας δασική πυρκαγιά στις Πινακάτες του νοτίου Πηλίου. Η φωτιά ξέσπασε στην τοποθεσία Αργυρέικα, χωρίς όμως να κινδυνεύει ο ομώνυμος οικισμός..
Παράλληλα, σε εξέλιξη είναι φωτιά στην Εράτυρα Κοζάνης που καίει θαμνώδεις εκτάσεις, ενώ υπό μερικό έλεγχο έχουν τεθεί οι φωτιές στο Φελί και στο Δασύλλιο Γρεβενών που έκαψαν δασικές εκτάσεις.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά στο Σκοπό Φλώρινας. Η πυρκαγιά προέρχεται από την ΠΓΔΜ και καίει δασική και χορτολιβαδική έκταση.

Σε εξέλιξη είναι και πυρκαγιά σε δασική έκταση στη Σορώνη Ρόδου. Στην περιοχή επιχειρούν 16 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και ένα ελικόπτερο.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη είναι πυρκαγιά που ξέσπασε τη νύχτα σε δασική έκταση στην περιοχή Βάβδο Χαλκιδικής, όπου επιχειρούν πυροσβέστες. Από τη φωτιά δεν απειλούνται σπίτια ή εγκαταστάσεις.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επίσης πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Κερί Ζακύνθου. Στο σημείο επιχειρούν 10 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, ενώ από αέρος απιχειρούν δύο αεροσκάφη.
Εντωμεταξύ, υπό μερικό έλεγχο τέθηκε το πρωί της Τρίτης η φωτιά που ξέσπασε, το απόγευμα της Δευτέρας, στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης αλλά και λίγο αργότερα το μεσημέρι στην περιοχή Καρύνια – Πολεμίτα Λακωνίας.

Τέλος υπό έλεγχο έχουν τεθεί οι πυρκαγιές στο όρος Όθρυς στη Στυλίδα Φθιώτιδας και στην περιοχή Κιάφα στο Κορωπί.


Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

1100 60343c25 6efb 49de 87e1 679834a1ac5a

Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

Θύμα ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε από τον πρώην σύντροφό της μία γυναίκα από τη Ρουμανία,…