Πύργος: Συλλαλητήριο ακροδεξιών για την Μακεδονία με τη στήριξη της Χρυσής Αυγής!

Πρόσωπα του ακροδεξιού χώρου με ρατσιστικές αντιλήψεις, υμνητές του Μεταξά , κομουνιστοφάγοι και χρυσαυγίτες βρίσκονται μεταξύ άλλων ανάμεσα στους υποστηρικτές και στους συντονιστές του «πατριωτικού» συλλαλητηρίου για την Μακεδονία που έχει προγραμματιστεί για τις 18 Μάρτη στον Πύργο Ηλείας υπό τις δημόσιες …ευλογίες του τοπικού μητροπολίτη Γερμανού.

5aac22df1dc524de0a8b4568

Του Μάκη Νοδάρου

Ενδεικτικό του «πατριωτικού φιάσκου» που επιχειρούν να στήσουν οι ανωτέρω με πρόσχημα το θέμα της Μακεδονίας είναι το γεγονός ότι μέχρι αυτή την στιγμή κανένα κόμμα σε επίπεδο νομαρχιακών επιτροπών Ηλείας δεν έχει ανακοινώσει ότι συμμετέχει επίσημα στο συλλαλητήριο.

Στο συλλαλητήριο που διαφημίζεται και στην ιστοσελίδα του τμήματος της Χρυσής Αυγής Νομού Ηλείας, https://xapyrgos.wordpress.com/ ένας εκ των δύο ομιλητών θα είναι ο δήμαρχος του Αργους Δημήτρης Καμπόσος ( είχε αμφισβητήσει ευθέως τους νεκρούς του Πολυτεχνείου σε ανάρτησή του – δείτε: http://www.topontiki.gr/article/247164/prokalei-o-dimarhos-argoys-paramythi-oi-nekroi-toy-polytehneioy-leei-kai-anarta) και ο Γιώργος Δόξας πρώην υποψήφιος βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας στην Ηλεία …

Ενδιαφέρον έχουν τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής που παρευρέθηκαν μάλιστα σε σχετική σύσκεψη στο Αργος.

Ενας εξ αυτών είναι ο Γεώργιος Κουρκούτας καθηγητής φιλόλογος άρθρα του οποίου υπέρ του Μεταξά! δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος της Χρυσής Αυγής Ηλείας . ( Δείτε εδώ : https://xapyrgos.wordpress.com/2013/08/04/4%CE%B7-%CE%91%CF%85%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%A4%CF%81%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%99%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9/.

Οι θέσεις του Γιώργου Κουρκούτα προωθούνται και από την εφημερίδα Ελεύθερος Κόσμος (δείτε εδώ: http://www.elkosmos.gr/tag/georgios-kourkoutas/ ) ενώ ο ίδιος συμμετέχει ως ομιλητής σε μνημόσυνα πεσόντων κατά τον εμφύλιο πόλεμο όπου παρόντες είναι και μέλη της Χρυσής Αυγής (δείτε εδώ – http://www.elkosmos.gr/gia-16i-sinechi-chronia-timithikan-i-pesontes-stin-chavarovrisi/)

Ενα ακόμη πρόσωπο της οργανωτικής επιτροπής του συλλαλητηρίου των «πατριωτών» στον Πύργο Ηλείας είναι και ο δημοτικός σύμβουλος του Πύργου Χάρης Μιχαλακόπουλος.

Εκτός από την ρητορική μίσους κατά των μεταναστών που έχει εκφράσει δημοσίως ο κ. Μιχαλακόπουλος εμφανίζεται ( σ.σ σήμερα έχει αποχωρήσει ) να είναι ένα από τα ιδρυτικά στελέχη της «ΛΑ’Ι’ΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ» ΛΕΠΕΝ με επικεφαλής τον Χρήστο Ρήγα που σχετιζόταν με το κόμμα της γαλλικής Ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν… ( διαβάστε – http://www.iliaoikonomia.gr/%CE%BB-%CE%B5-%CF%80-%CE%B5%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%8D )

Το Μάρτη του 2016 ο με ένα πρωτοφανές προκλητικό και άκρως συκοφαντικό κείμενο που ανέβασε ως σχόλιο σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο δημοτικός σύμβουλος του Πύργου Ηλείας Χάρης Μιχαλακόπουλος , επιτέθηκε στον δημοσιογράφο Μάκη Νοδάρο επειδή σε ραδιοφωνική του εκπομπή υποστήριξε τους Σύρους πρόσφυγες που επρόκειτο να εγκατασταθούν σε ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Μυρσίνη Ηλείας.

Στην ίδια ανάρτηση ο δημοτικός σύμβουλος του Πύργου Ηλείας, επιτέθηκε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς κατά του συντονιστή του ΚΕΕΡΦΑ Πέτρου Κωνσταντίνου, που φιλοξένησε ο Μ. Νοδάρος στην εκπομπή του. Αφησε αιχμές ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ όπου ανήκει ο δημοτικός σύμβουλος της Αθήνας Π.Κωνσταντίνου έχει σχέσεις με την CIA και με ΜΚΟ και τον κατηγόρησε ψευδώς δημόσια, ότι είναι ένας εκ των κατηγορουμένων για την υπόθεση των θανάτων στην Marfin πριν από μερικά χρόνια στην διάρκεια διαδήλωσης, επισημαίνοντας μάλιστα ότι η δίκη του δεν έχει γίνει ακόμη!

(διαβάστε σχετικά – http://apokalypseis.com/?p=7185 )

Εντύπωση προκαλεί στο θέμα του συλλαλητηρίου των «πατριωτών» η στάση της ΕΡΑ Πύργου η οποία αγνοώντας προκλητικά τις ακραίες απόψεις των διοργανωτών προωθεί το κάλεσμα του τοπικού μητροπολίτη για συμμετοχή των πολιτών.

(Διαβάστε εδώ : http://www.erapirgou.gr/tin-kyriaki-to-syllalitirio-gia-ti-makedonia/ )

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…