Newsroom

Newsroom

Πύργος: Άφαντος για 12η μέρα ο Θύμιος – Οργή για το βίντεο που δείχνει το άγριο bullying

Αγωνία για τη ζωή του 39χρονου - Οργή και θλίψη προκαλεί το βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή που οι νεαροί επιτέθηκαν στο σπίτι του Θύμιου με βεγγαλικά.

dilver

Για 12η μέρα συνεχίζει να μην έχει βρεθεί ο Θύμιος, η εξαφάνιση του οποίου, καθώς και οι λόγοι που την προκάλεσαν, έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο ενεργοποιώντας την ευαισθησία του κόσμου αλλά και την κινητοποίηση των αρχών για τον εντοπισμό του. Οι 11 που ετοίμαζαν επίθεση εις βάρος του έχουν ταυτοποιηθεί.

Ο 39χρονος εξαφανίστηκε στις 4 Μαΐου στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στον Πύργο Ηλείας, ενώ έχει εκδοθεί και Silver Alert, καθώς, όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο, αφού μιλάει και τρώει με μηχανική υποστήριξη.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η υπόθεση του 39χρονου δεν είναι σε καμία περίπτωση μια απλή υπόθεση, καθώς οι πληροφορίες για τη ζωή του που έρχονται στο φως φέρεται να συνθέτουν μια τραγική ιστορία ενός βασανισμένου ανθρώπου που αντί να βρει στήριξη και αλληλεγγύη από το περιβάλλον του, αντιμετώπιζε διαρκώς την κοροϊδία και τον περίγελο από κάποιους «συνανθρώπους» του.  

Ο Θύμιος όπως τον γνωρίζουν στην περιοχή, εξαιτίας ενός ατυχήματος που είχε πριν αρκετά χρόνια, έχει παραμορφωθεί το πρόσωπό του και φοράει διαρκώς χειρουργική μάσκα για να «μην τρομάζει» με την όψη του, όπως είχε δηλώσει παλιότερα σε ρεπορτάζ από την τηλεόραση ΟΡΤ.

Την Πρωτομαγιά ο Θύμιος έπεσε θύμα άγριου bullying από παρέα τραμπούκων που του επιτέθηκαν στο σπίτι του με βεγγαλικά για να τον αναγκάσουν να βγει έξω, όπως έδειξε και βίντεο το οποίο προβλήθηκε στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ”.

Όταν μετά από ώρα ο 39χρονος βγήκε από το σπίτι και προσπάθησε να αμυνθεί με ένα μπαστούνι εκείνοι τράβηξαν νέο βίντεο το οποίο ανέβασαν στα social media και τον παρουσίαζαν ως μανιακό που τους κυνηγάει με ένα πριόνι για να τους κάνει κακό.

Ήδη, για το επεισόδιο, η αστυνομία έχει προχωρήσει στην ταυτοποίηση 11 ατόμων, ενώ δύο 18χρονοι προσήχθησαν στην Ασφάλεια Πύργου.

Μετά το συγκεκριμένο περιστατικό στις 4 Μαΐου, ο 39χρονος που πιθανότατα τρόμαξε και ένιωσε απροστάτευτος εξαφανίστηκε. Έκτοτε, μέχρι και σήμερα τα ίχνη του έχουν χαθεί και παρά τις έρευνες ακόμα και κλιμακίου της ΕΜΑΚ παραμένει αγνοούμενος.

Για τον Θύμιο Μπουγά έχει εκδοθεί Silver Alert

Ο 39χρονος μιλάει και τρώει με μηχανική υποστήριξη. Έχει ύψος 1,75, καστανά μάτια και μαλλιά. Ο Θύμιος, όπως τον φωνάζουν όσοι τον γνωρίζουν, φοράει χειρουργική μάσκα, αλλά όχι λόγω κορονοϊού, αλλά για να κρύψει το παραμορφωμένο πρόσωπό του μετά από σφοδρό τροχαίο που είχε το 2008. Αυτό ήταν και η αιτία που έπεσε θύμα εκφοβισμού και επιθέσεων από τους «μάγκες».

Oμάδα ειδικών γιατρών θέλει να τον αναλάβει προκειμένου να του χαρίσει μια φυσιολογική ζωή:

«Εμείς τον αναζητούμε γιατί πρέπει να βρεθεί. Μακάρι να είναι ζωντανός γιατί πολλά περνάνε από το μυαλό μου γιατί αν αναγνώρισε κάποιον μπορεί να του την είχαν στημένη και να βρεθεί σε κανένα χαντάκι».

Οργή και θλίψη προκαλεί το βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή που οι νεαροί επιτέθηκαν στο σπίτι του Θύμιου με βεγγαλικά:

Οι πινακίδες τους από τα οχήματά τους και τα πρόσωπά τους βρίσκονται στην διάθεση των Αρχών και έτσι η τοπική Ασφάλεια ταυτοποίησε χθες και προσήγαγε δύο 18χρονους που συμμετείχαν στο άθλιο περιστατικό. Εξετάστηκαν και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο και η δικογραφία που σχηματίστηκε θα παραδοθεί στον Εισαγγελέα Πύργου για να αποφασίσει αν θα τους ασκήσει διώξεις και για ποια συγκεκριμένα αδικήματα.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…