«Πυρά» Τζίμα σε Καραμανλή-Που στάθηκε όρθιο το κράτος κ. Υπουργέ;

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Mega και δημοσιογράφος Ράνια Τζίμα, άδειασε τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, για το κυβερνητικό φιάσκο στην Αττική Οδό

NewsRoom 25/01/2022 | 23:32

Καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο του Mega ήταν ο Κώστας Καραμανλής, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, ο οποίος με τις τοποθετήσεις του πραγματικά έκανε την παρουσιάστρια Ράνια Τζίμα να απορεί με το αν έχει αντιληφθεί την πραγματικότητα των όσων έγιναν- και ευτυχώς δεν ήταν δραματικά, μάλλον από τύχη- στην Αττική Οδό, αλλά και γενικότερα με τους εγκλωβισμένους οδηγούς.


Ο Υπουργός είδε το Κράτος να στέκεται όρθιο, αλλά μετά τις παρεμβάσεις –επισημάνσεις της Ράνιας Τζίμα ότι, δεν είναι έτσι τα πράγματα και δεν υπήρξε καμία «διαχείριση της κρίσης» όπως είπε, αλλά ήταν «εκτός ελέγχου», τότε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα άλλαξε γνώμη και μίλησε για «πρωτοφανές καιρικό φαινόμενο» και «απίστευτη ταλαιπωρία και αστοχία».

Μάλιστα η Ράνια Τζίμα, άσκησε σκληρή κριτική στον υπουργό, λέγοντας βιώσαμε μία κρίση που ήταν εκτός ελέγχο. Ήταν η εικόνα μιας χώρας που πραγματικά δεν πιστεύουμε ότι αυτή θέλουμε να έχει η χώρα μας, με τον Γιάννη Πρεντεντέρη να παρακολουθεί αποσβολωμένος από την αντίδραση της, και προσπαθώντας να παρέμβει μήπως και σώσει... τον υπουργό, και στο με τον κ. Καραμανλή να αναγκάζεται τελικά να παραδεχτεί ότι υπήρξε  απίστευτη ταλαιπωρία και αστοχία και ότι αυτό το κομμάτι δεν πρέπει να το κρυφτεί  κάτω από το χαλί.

Από κει και πέρα, ο Κώστας Καραμανλής υποστήριξε: «Εκ μέρους της κυβέρνησης και χωρίς περιστροφές ζητήσαμε συγνώμη από όσους ταλαιπωρήθηκαν και ταλαιπωρούνται. Πρόκειται για ακραίο καιρικό φαινόμενο αλλά αυτό δε δικαιολογεί τα πάντα».

Τόνισε πως: «Καταλάβουνε τον θυμό, την απογοήτευση και τα νεύρα όλων. Είχαν δοθεί διαβεβαιώσεις από όλους του παραχωρησιούχους ότι θα λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μη δούμε αυτές τις εικόνες ντροπής. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε», συμπλήρωσε και τόνισε ότι το υπουργείο και συνολικά η κυβέρνηση έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να αποφευχθεί το χάος της «Ελπίδας».