Newsroom

Newsroom

"Πυρά" Τζανακόπουλου κατά Σόιμπλε

O κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος εκτόξευσε «πυρά» κατά του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκαγνκ Σόιμπλε, κάνοντας λόγο για πρόβλημα εμπιστοσύνης μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης συνολικά και του Γερμανού ΥΠΟΙΚ.

594039571dc524817b8b45e6

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ραδιόφωνο 24/7», δήλωσε ότι «η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη λύση στις 15 Ιουνίου».

Κληθείς να σχολιάσει δηλώσεις του Γερμανού ΥΠΟΙΚ, τόνισε ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και ότι σε αυτό που δεν έχει εμπιστοσύνη είναι εάν και κατά πόσο ένα όργανο στο οποίο συμμετέχει ο κ. Σόιμπλε μπορεί να δώσει θετική λύση για την Ελλάδα.

Ο κ. Τζανακόπουλος επανέλαβε ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει τηρήσει τις δεσμεύσεις της και τώρα είναι σειρά των δανειστών να πράξουν όσα οφείλουν.

Τόνισε επίσης πως «από τα μέχρι σήμερα δεδομένα που έχουμε, από την εμπειρία του παρελθόντος, δεν μας επιτρέπεται να προεξοφλούμε θετικές λύσεις από ένα όργανο στο οποίο συμμετέχει και ο κ. Σόιμπλε.

Επομένως, το πρόβλημα εμπιστοσύνης δεν είναι προφανώς μεταξύ του κ. Τσακαλώτου και του Πρωθυπουργού, αλλά μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης συνολικά και του κ. Σόιμπλε, ο οποίος έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι δεν είναι πάντοτε εποικοδομητικός».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να μην υπάρξει κατάληξη στο Eurogroup και να τεθεί το θέμα στη Σύνοδο Κορυφής μια εβδομάδα αργότερα, ο κ. Τζανακόπουλος είπε πως πρέπει να αποδραματοποιηθεί η κατάσταση και τόνισε: «Λύση θα υπάρξει, η λύση θα είναι θετική. Τώρα το φόρουμ εντός του οποίου θα βρεθεί η λύση δεν είναι αναγκαίο να είναι το Eurogroup. Εφόσον το Eurogroup δεν μπορέσει να αρθεί στο ύψος της περίστασης, θα πρέπει οι ηγέτες, οι επικεφαλής των κυβερνήσεων να αναλάβουν την πολιτική ευθύνη για το επόμενο βήμα της Ευρώπης».

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

marina satti

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

Τραγούδησε ζωντανά την εισαγωγή του κομματιού και έγινε viral στο TikTok.

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…