Πυρά του Νίκου Μουρατίδη κατά Λιάγκα: «Ηδονίζεται να ασχολούνται όλοι μαζί του»

O ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε για τον Γιώργο Λιάγκα και τη στάση του στην εκπομπή του.

μουρατιδης

Για μιά ακόμη φορά ο Νίκος Μουρατίδης δεν μάσησε τα λόγια του και άσκησε σκλήρη κριτική, στα όσα διαδραματίζονται στην ελληνική τηλερόαση και την υποκρισία που περνάει στους τηλεοπτικούς δέκτες, απέναντι στα όσα τραγικά συμβαίνουν!. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός κλήθηκε να σχολιάσει και την κόντρα ανάμεσα στον Νίκο Παππά και τον Γιώργο Λιάγκα, και η απάντηση του ήταν αφοπλιστική:

«Δεν ξέρω τι είναι αυτός ο κυκεώνας κουτσομπολιού. Όλες οι εκπομπές έτσι είναι όλο κουτσομπολιό. Με αποκορύφωμα την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, που ηδονίζεται να ασχολούνται όλοι μαζί του», είπε αρχικά ο Νίκος Μουρατίδης.

Ο Νίκος Μουρατίδης κλήθηκε να σχολιάσει και τα όσα συμβαίνουν στο μουσικό ριάλιτι, fame story, όπου κι εκεί έστρεψε τα πυρά του τόσο στην παραγωγή όσο και στην κριτική επιτροπή:

«Είναι το χειρότερο της χρονιάς. Αγαπώ το παλιό Fame Story. Είναι όλο λάθος. Έχετε δει τους τραγουδιστές που είναι φέτος; Δεν έχει ωραίο cast. Το Fame Story 2 είχε το καλύτερο cast. Για την επιτροπή να μιλήσω; Σιγά την επιτροπή», σχολίασε και πρόσθεσε καυστικά:

«Δεν μου αρέσει τίποτα φέτος στην τηλεόραση καταρχήν. Έχει γεμίσει φθηνιάρικες εκπομπές που η μία αντιγράφει την άλλη. Εκτός από τη μυθοπλασία που έχει ωραίες σειρές. Στο Fame Story δεν μου αρέσουν οι τραγουδιστές που έχουν πάει εκεί, δεν έγινε σωστή επιλογή. Μου αρέσει να βλέπω κάτι και όταν τελειώσει να μου έχει “μείνει” κάτι, δηλαδή καμία δεν μου αρέσει», τόνισε ο Νίκος Μουρατίδης.

«Θα έφτιαχνα εκπομπές που είναι κόντρα με τα υπόλοιπα, να έχει ο τηλεθεατής εναλλακτικές λύσεις. Δεν με ενδιαφέρει το κουτσομπολιό. Δεν με ενδιαφέρει που η τηλεόραση ασχολείται με την τηλεόραση. Η δημόσια τηλεόραση στοιχίζει πάρα πολλά λεφτά», πρόσθεσε.

«Ο Νίκος Κοκλώνης κατέβασε το ντεκολτέ για να ανέβει η τηλεθέαση»

Ο  Νίκος Μουρατίδης, σχολιάζοντας τον Light που αναρωτήθηκε “ποιος ακούει την Ντερμπεντέρισσα το 2023: «Η σχολή του Light είναι θρασείς άνθρωποι. Δεν θα σταματήσουν να λένε αυτά που λένε. Όλοι οι τραγουδιστές και άνθρωποι, ακούνε λαϊκά. Έχουμε φτάσει στη γελοιότητα να πηγαίνουν οι pop τραγουδιστές και να λένε λαϊκά τραγούδια. Τι τον παραξενεύει τον Light; χάλια είναι το Fame Story, πάτος. Δεν μου αρέσει η επιτροπή. Μου αρέσει που μπήκε ο Θεοφάνους στη σχολή ως καθηγητής. Θα έμπαινα και εγώ αν με καλούσαν να τα κάναμε όλα… το ενδιαφέρον είναι ότι διαφωνούμε με τον Γιώργο Θεοφάνους. Ο Νίκος Κοκλώνης κατέβασε το ντεκολτέ για να ανέβει η τηλεθέαση».

 

 

 

Κιβωτός του Κόσμου: Την παραπομπή σε δίκη του πατέρα Αντώνιου για σεξουαλικές πράξεις σε ανηλίκους ζητά ο εισαγγελέας

Κιβωτός του Κόσμου

Κιβωτός του Κόσμου: Την παραπομπή σε δίκη του πατέρα Αντώνιου για σεξουαλικές πράξεις σε ανηλίκους ζητά ο εισαγγελέας

Ο εισαγγελέας είχε προτείνει και πριν από μερικούς μήνες την παραπομπή του πατέρα Αντώνιου σε…