«Πυρά» της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας κατά Μητσοτάκη για την Συμφωνία των Πρεσπών

Η ανακοίνωση της ΟΝΕΔ Ημαθίας μιλάει για «προδοτική συμφωνία» ενώ αναφέρεται και στη διαφωνία της οργάνωσης με την στάση του αρχηγού του κόμματός τους.

Μητσοτάκης 3 2

Στο «στόχαστρο» της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την πολυσυζητημένη ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε για τη συμφωνία, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα που ξεφεύγει από την επίσημη γραμμή της ΝΔ γύρω από το ζήτημα, αναφέρει: «Τη θεωρούμε κατάπτυστη, επαίσχυντη και προδοτική για την ιστορία της Μακεδονίας και τους αγώνες των Μακεδόνων για να παραμείνει μόνο ελληνική όπως είναι ανέκαθεν».

Μάλιστα, δεν σταματάει εκεί καθώς επικρίνει τους χειρισμούς του πρόεδρου του κόμματος, τονίζοντας ότι «σε εσωκομματικά πλαίσια διαφωνούμε στο σημείο αυτό ακόμη και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη» κάνοντας λόγο για «προδότες που την ψήφισαν ή είχαν τη δυνατότητα να την απορρίψουν και δεν το έπραξαν».

Παράλληλα, ενημερώνει ότι επειδή μετά την ψήφιση της συμφωνίας «δεν γίνεται να χαριεντιζόμαστε, ούτε να διασκεδάζουμε» αποφάσισαν να ακυρώσουν την προγραμματισμένη εκδήλωσή τους για την κοπή της βασιλόπιτας.

Η ανακοίνωση της ΟΝΕΔ Ημαθίας:

«Η ΟΝΝΕΔ Ημαθίας εκφράζει ακόμη μια φορά, την έντονη αντίθεση της, για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Τη θεωρούμε κατάπτυστη, επαίσχυντη και προδοτική για την ιστορία της Μακεδονίας και τους αγώνες των Μακεδόνων για να παραμείνει μόνο ελληνική όπως είναι ανέκαθεν. Σε εσωκομματικά πλαίσια διαφωνούμε στο σημείο αυτό ακόμη και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και θεωρούμε προδότες όλους αυτούς που την ψήφισαν ή είχαν τη δυνατότητα να την απορρίψουν και δεν το έπραξαν. Δεν μπορούμε να συμπορευόμαστε μαζί τους, δεν ανήκουν δίπλα μας. Ως ελάχιστο δείγμα αγανάκτησης αποφασίζουμε να ματαιώσουμε την καθιερωμένη δημόσια εκδήλωση για την εκκίνηση της νέας χρονιάς και την κοπή της βασιλόπιτας καθώς δεν γίνεται να χαριεντιζόμαστε, ούτε να διασκεδάζουμε ως Οργάνωση, την ώρα που κάποιοι ξεπουλάνε τη Μακεδονία. Παράλληλα αποφασίσαμε να συμμετέχουμε σε όποια προσπάθεια αναληφθεί για την ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών ή την άμβλυνση των βαρύτατων συνεπειών που είναι σίγουρο ότι θα έχει σε βάρος της Ελλάδας και ειδικά στην περιοχή της Μακεδονίας Ο αγώνας για τη μια και μοναδική ελληνική Μακεδονία δεν πρέπει να σταματήσει. Ας συμβιβαστούν όσοι θέλουν να βάλουν πάνω από τον αγώνα, τις προσωπικές επιδιώξεις. Εμείς δεν μπορούμε να το κάνουμε, εμείς δεν έχουμε λόγους για να το κάνουμε, εμείς ως ΟΝΝΕΔ Ημαθίας, δεν συμβιβαζόμαστε».

ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Πρόεδρος Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ ΗΜΑΘΙΑΣ​

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

ΡΕΝΤΗ ΓΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

Εντυπωσιακά στοιχεία που δημιουργούν βάσιμες ενδείξεις για σχέσεις των οργανωμένων χούλιγκανς της Θύρας 7 με…