«Πυρά» ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΡΤ για το «κορονοπάρτι» στην Ικαρία

Επικρίνει την ΕΡΤ για το ότι δεν έπαιξε ούτε ένα πλάνο από τις εικόνες που κυκλοφορούν από το μεσημέρι στο διαδίκτυο

5025175

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την κάλυψη της ΕΡΤ στο θέμα του «κορονοπάρτι» του πρωθυπουργού στην Ικαρία. «Η ΕΡΤ μόλις τώρα έκανε το πρωτοφανές: Διάβασε στο δελτίο ειδήσεων την ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για το κορονοπάρτι του κ. Μητσοτάκη με 50 άτομα στην Ικαρία, χωρίς να παίξει ούτε μισό πλάνο από το βίντεο και τις φωτογραφίες που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο.

Αν νομίζουν πως θα γλιτώσουν έτσι τον κ. Μητσοτάκη από τη χλεύη των πολιτών που υπομένουν τα περιοριστικά μέτρα είναι γελασμένοι. Ο κ. Ζούλας οφείλει να καταλάβει πως πλέον δεν είναι διευθυντής του Γραφείου Τύπου του κ. Μητσοτάκη αλλά πρόεδρος της Δημόσιας τηλεόρασης», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ηλιόπουλος για Μητσοτάκη: «Είναι ένας επικίνδυνος και ανεύθυνος αλαζόνας»

Ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρει ότι «ο άνθρωπος που ένα χρόνο τώρα κουνάει το δάκτυλο στους πολίτες για την ατομική ευθύνη χωρίς να αναλαμβάνει καμία ευθύνη ο ίδιος, σήμερα ξεπέρασε κάθε όριο. Η προκλητική παραβίαση κάθε υγειονομικού μέτρου στο κορονο-πάρτι της Ικαρίας προκαλεί οργή».

«Τη μέρα που η κοινωνία στενάζει από τον κυβερνητικό ανορθολογισμό του άνοιξε-κλείσε και της απαγόρευσης στις 6 μμ ο πρωθυπουργός έδειξε ποιος πραγματικά είναι: ένας επικίνδυνος και ανεύθυνος αλαζόνας», δηλώνει.

Υπεθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Μητσοτάκη στην Ικαρία εντοπίστηκε σε σπίτι να τρώει με περίπου 30 ακόμη άτομα. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες το σπίτι στο οποίο έγινε η εκδήλωση ανήκει σε βουλευτή της ΝΔ. Όλα αυτά την ίδια στιγμή που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Αθήνα το αμφιλεγόμενο μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας μετά τις 6 το απόγευμα.

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…