Πυρά Ραγκούση σε Πορτοσάλτε: Είπατε ψέματα στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ (video)

Διαξιφισμοί στον αέρα του ΣΚΑΪ και επίθεση από πλευράς του Γιάννη Ραγκούση στον Άρη Πορτοσάλτε τον οποίο κατηγόρησε για ψέματα αναφορικά με τα όσα υποστήριξε για την υπόθεση του Τζόκερ.

Ο πρώην υπουργός σημείωσε απευθυνόμενος στο δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ ότι εκτίθεται ανεπανόρθωτα απέναντι στους τηλεθεατές του σταθμού, ενώ συνέχισε αναφέροντας: «Αμφισβητώ το ψέμα που είπατε στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ προχτές στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ότι αυτός ο νόμος είναι νόμος Ραγκούση. Η κυρία Μενδώνη σας είπε μέσω του Ant1 ότι είναι νόμος Γερουλάνου. Αμφισβητώ την αλήθεια αυτού που είπατε. Σας λέω ευθέως ότι είπατε ψέματα στους τηλεθεατές ότι η είσοδος της αστυνομίας είναι μία ενέργεια που έγινε βάσει του νόμου Γερουλάνου – Μενδώνη το 2010. Είπατε διπλό ψέμα στους τηλεθεατές».

«Είχατε δύο μέρες να ψάξετε τους νόμους και να σταματήστε να λέτε ψέματα στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ. Δεν έχετε καμία δικαιολογία. Αν έχετε τη στοιχειώδη επαγγελματική ευαισθησία ζητήστε μετά την εκπομπή συγγνώμη σε εμένα και στους τηλεθεατές. Ο νόμος του 2010 μιλά για την κατάταξη ταινιών σε κατάλληλες ή μη για τους ανηλίκους και λέει ότι οι υπάλληλοι του υπουργείου Πολιτισμού είναι οι μόνοι που έχουν τη δυνατότητα να επιβάλουν πρόστιμα στους αιθουσάρχες και όχι να φωνάξουν την αστυνομία για να κυνηγήσει τους πιτσιρικάδες. Πουθενά δεν το λέει αυτό. Συνεχίζεστε να εκτίθεστε ανεπανόρθωτα. Υπάρχει ο νόμος του Μεταξά και το προεδρικό διάταγμα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη το 1991. Ο νόμος του 2010 δεν έχει καμία σχέση με την αστυνομία», πρόσθεσε.

«Δεν έχει σχέση με το νόμο του 2010. Κακώς μπήκε μέσα η αστυνομία καθώς προσκλήθηκε από τους υπαλλήλους του υπουργείου Πολιτισμού», σημείωσε.

«Εκτίθεστε ανεπανόρθωτα, πέφτετε πολύ χαμηλά στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ. Παραδεχτήκατε ότι είπατε ψέματα. Αν κάνετε ένα λάθος καλύτερα να το διορθώσετε παρά να το διπλασιάζετε», διαμήνυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Άρη Πορτοσάλτε.

Yπουργείο Ανάπτυξης: Βγήκαν «μαχαίρια» για τα πριμ παραγωγικότητας – Καταγγελίες ότι δόθηκαν σε «αρεστούς» και όχι «άριστους»

EK - Σκρεκας

Yπουργείο Ανάπτυξης: Βγήκαν «μαχαίρια» για τα πριμ παραγωγικότητας – Καταγγελίες ότι δόθηκαν σε «αρεστούς» και όχι «άριστους»

«Γιατί αποκλείονται υπάλληλοι με τη δικαιολογία ότι δεν προσφέρουν έργο και παρατηρείται το φαινόμενο να…

«Pietà» της Μάρθας Μπουζιούρη – Μία παράσταση θεάτρου ντοκιμαντέρ για τις γυναικοκτονίες

«Pietà» της Μάρθας Μπουζιούρη – Μία παράσταση θεάτρου ντοκιμαντέρ για τις γυναικοκτονίες

Η παράσταση θεάτρου ντοκιμαντέρ, «Pietà», της Μάρθας Μπουζιούρη έρχεται στην Κεντρική Σκηνή του Θεάτρου του…