Πυρά Πολάκη κατά Πλεύρη για υπόθεση Novartis

Ιντερνετικά πυρά από τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κατά του υπουργού Υγείας, Θ. Πλεύρη, για την πρωτοφανή εικοσαήμερη καθυστέρηση από πλευράς του υπουργείου να απαντήσει στην ερώτηση που έθεσαν 42 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το σκάνδαλο της Novartis

Σε μια σκληρή ανάρτηση προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πόλάκης, αναφορικά με το σκάνδαλο της Novartis. Συγκεκριμένα αποκάλεσε «Ακροδεξιό» και «επικίνδυνο» τον υπουργό Υγείας, Θ. Πλεύρη εξαπολύοντας τα ιντερνετικά πυρά του κατά της πρωτοφανούς εικοσαήμερης καθυστέρησης από πλευράς του υπουργείου να απαντήσει στην ερώτηση που έθεσαν 42 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ το Δημόσιο δεν έχει δηλώσει υποστήριξη της κατηγορίας σε βάρος του Λοβέρδου στην υπόθεση Νovartis.

Δεν δίστασε μάλιστα να εγκαλέσει τον υπουργό κάνοντας ευθέως λόγο για συγκάλυψη.

Στη συνέχεια προχώρησε σε αποδόμηση των υπουργικών επιχειρημάτων υπογραμμίζοντας τον έωλο χαρακτήρα τους.

Τέλος έκλεισε την ανάρτησή του παραθέτοντας τα σχετικά έγγραφα (ερώτηση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ, δημοσιογραφικά αποκόμματα) μαζί με δύο προσωπικά ερωτήματα.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Πλεύρη δεν είσαι μόνο ένας ακροδεξιός κι επικίνδυνος Υπουργός Υγείας. Είσαι και ένας μέτριος δικολάβος, ο οποίος προσπαθεί να καλύψει τον Α. Λοβέρδο με γελοίες σοφιστείες και προσχηματικές δικαιολογίες, προφανώς γιατί σας ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΠΟΛΛΑ!!

Σήμερα, μετά από 20 ημέρες, απάντησες στην ερώτηση που υπέβαλαν 42 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφορικά με τον λόγο που το Δημόσιο δεν έχει δηλώσει υποστήριξη της κατηγορίας σε βάρος του Λοβέρδου στην υπόθεση Νovartis. (Φωτο 1-2)

– Το επιχείρημα σου ότι δεν σας το υπέδειξε το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, είναι επιεικώς γελοίο και απευθύνεται σε όσους δεν γνωρίζουν τη λειτουργία του ΝΣΚ: ότι μόνο γνωμοδοτεί χωρίς να έχει αποφασιστική αρμοδιότητα, την οποία έχει και ασκεί πάντοτε ο εκάστοτε Υπουργός. Συνεπώς, εσύ και ο Τσιάρας έπρεπε να δηλώσετε υποστήριξη της κατηγορίας σε βάρος του Α. Λοβέρδου!

– Το επιχείρημά σου ότι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής κατά την προκαταρκτική εξέταση σε βάρος του Λοβέρδου, αποδεικνύει αυτό ακριβώς που έγραψα παραπάνω: ότι δηλ. δεν είσαι τίποτα περισσότερο από ένας θρασύς, μέτριος, δικολάβος, καθώς έρχεσαι ΣΗΜΕΡΑ να εγκαλέσεις την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ότι έπρεπε να έχει δηλώσει υποστήριξη της κατηγορίας εναντίον του Λοβέρδου ΠΡΙΝ ακόμα ασκηθεί η ποινική δίωξη σε βάρος του! Αν είχε γίνει αυτό, θα ήσασταν όχι μόνο στα κάγκελα (όπως ήσασταν 4 χρόνια που μιλούσατε για δήθεν σκευωρία), αλλά θα είχατε μπουκάρει στη Βουλή με τα τανκς! Η ποινική δίωξη σε βάρος του Λοβέρδου (φωτο 3) ασκήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 2019 (δηλ. επί κυβερνήσεως ΝΔ) και άρα τόσο κατά τη δικονομική, όσο και την κοινοβουλευτική τάξη, η δήλωση για την υποστήριξη της κατηγορίας ΕΠΡΕΠΕ να γίνει μετά τη δίωξη!!

– Τέλος, το γεγονός ότι επιχειρείς να αποφύγεις κάθε ουσιαστική απάντηση για την απαράδεκτη εισαγγελική πρόταση της Μ. Κάψου, αποδεικνύει -αν μη τι άλλο- τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΑΝΙΚΟ που βρίσκεσαι κι εσύ και ο φίλος σου ο Γεωργιάδης και ο στενός του φίλος, Ανδρ. Λοβέρδος, καθώς άπαντες γνωρίζετε ότι την υπόθεση Νovartis ο ΣΥΡΙΖΑ θα την ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ χωρίς να αφήσει τίποτα αδιευκρίνιστο!!

ΥΓ: Η τελευταία παράγραφος του εγγράφου σου δημιουργεί τις εξής απορίες:

1) Πόθεν προκύπτει η εκτίμηση σου ότι το συνημμένο Υπόμνημα έχει συνταχθεί από εμένα προσωπικά; Μήπως από τη λειτουργία του “Predator”;;

2) Έχεις σίγουρα πτυχίο νομικής;(γιατί Γιατρος δεν είσαι με αυτά που δηλώνεις,φωτο 1 ,αλλά και τέτοια ασχετοσύνη στα νομικά;

Πηγή: documentonews.gr

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Προθεσμία για απολογία ζήτησε ο 22χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Προθεσμία για απολογία ζήτησε ο 22χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης

Ανέκφραστος, χωρίς ίχνος μεταμέλειας και κοιτώντας συνεχώς μπροστά, ο 22χρονος κατηγορούμενος για την εν ψυχρώ…

Video: Η Χρύσα Κατσαρίνη πιάνει δουλειά ως δημοσιογράφος αλλά την καταπίνει η… Λίστα Πέτσα

Video: Η Χρύσα Κατσαρίνη πιάνει δουλειά ως δημοσιογράφος αλλά την καταπίνει η… Λίστα Πέτσα

Λιγνάδης - Καραϊβάζ - Ακρίβεια - Πως παρουσιάζουν σήμερα την πραγματικότητα τα κανάλια της λίστας…

Βόλος: Ποδηλάτης συγκρούστηκε με…νυχτερίδα – Τον πήγαν στο νοσοκομείο για αντιλυσσικό ορό

Βόλος: Ποδηλάτης συγκρούστηκε με…νυχτερίδα – Τον πήγαν στο νοσοκομείο για αντιλυσσικό ορό

Απίστευτο περιστατικό: Νεαρός ποδηλάτης από το Βόλο έκανε βόλτα με το ποδήλατό του σε δασική…

Σκληρά «πυρά» από Αντώναρο: Ευθύνες Μητσοτάκη ενδεχομένως και σε ποινικό επίπεδο για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων

Σκληρά «πυρά» από Αντώναρο: Ευθύνες Μητσοτάκη ενδεχομένως και σε ποινικό επίπεδο για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων

«Οι ευθύνες του πρωθυπουργού είναι εγκληματικές και σε προσωπικό και σε πολιτικό επίπεδο κι ενδεχομένως…

Άγριο ξύλο σε τηλεοπτικό στούντιο στην Τουρκία: Βουλευτής και ο σωματοφύλακάς του έδειραν δημοσιογράφο (video)

Άγριο ξύλο σε τηλεοπτικό στούντιο στην Τουρκία: Βουλευτής και ο σωματοφύλακάς του έδειραν δημοσιογράφο (video)

Τα αίματα «άναψαν» όταν ο βουλευτής του εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος, Κεμάλ Ενγκινγιούρτ εκνευρίστηκε με την…