«Πυρά» Πολάκη κατά Χαρδαλιά για τα μέτρα στη Δυτ. Αττική

Δριμεία κριτική άσκησε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, κατά του  υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά με αφορμή το lockdown στην Δυτική Αττική

5131240

Ο πρώην αν. Υπουργός Υγείας αναφέρεται στο σκληρό τοπικό lockdown που ανακοίνωσε σήμερα ο Ν. Χαρδαλιάς για Ελευσίνα, Μάνδρα και Ασπρόπυργο και κάνει ουσιαστικά μία εναλλακτική πρόταση για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού, επισημαίνοντας ότι “το μοντέλο του lockdown  που έχετε επιβάλλει 1,5 μήνα τώρα δεν μας γλύτωσε από 4000 σχεδόν νεκρούς”.

Προτείνει συγκεκριμένα, αντί για lockdown μαζική καθολική και επιθετική ιχνηλάτηση σε όλο τον πληθυσμό με δωρεάν τεστ στις περιοχές αυτές και απομόνωση των θετικών.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

ΝΙΚΟ ΧΑΡΔΑΛΙΑ!

Μέχρι στιγμής είσαι από τους ελάχιστους που ΔΕΝ έχω κάνει κριτική, γιατί ΞΕΡΩ πως είσαι σε μια θέση που ΒΡΩΜΑΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ, πως έχεις τρέξει και πως (προσπαθεις να) καλύπτεις και ανεπάρκειες άλλων!

ΟΜΩΣ, μετά το σημερινό τα ΣΚΑΓΙΑ θα πάρουν και ΕΣΕΝΑ:

Αντί να ανακοινώνεις ΣΚΛΗΡΟ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ σε Ελευσίνα -Μάνδρα – Ασπρόπυργο ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙΣ ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΗ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ PCR (H ΚΑΙ RAPID για το αντγόνο του ιου ) ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΥΤΕΣ με απομόνωση των θετικών;

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΕΣΤ; Η ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ;

Το μοντέλο του λοκ νταουν που έχετε επιβάλλει 1,5 μήνα τώρα δεν μας γλύτωσε από 4000 σχεδόν νεκρούς!

ΑΛΛΑΞΤΕ ΓΡΑΜΜΗ!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ;;; ΜΕ ΠΟΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ;;;

«Είναι απερίγραπτη βλακεία να κανείς τα ίδια πράγματα και να περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα»…