Πυρά Παππά κατά Καραμανλή: Τη μια «κολλάει» στα ΜΜΜ, την άλλη όχι – Πόσα θέλετε να μας τρελάνετε;

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσαν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών, Νίκος Παππάς, κατά του Κώστα Αχ. Καραμανλή μετά τις δηλώσεις του για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

5102129

Σε δήλωση με αφορμή τη συνέντευξη του υπουργού Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή στο Θέμα 104,6 προχώρησε ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Παππάς.

«Τη μια “κολλάει” στα ΜΜΜ, την άλλη όχι. Πόσα θέλετε για να μας τρελάνετε, κ. Καραμανλή;» διερωτάται ο Νίκος Παππάς.

«Ο κ. Καραμανλής είπε σήμερα ότι δεν έχει αποδειχθεί πως ο κορονοϊός “κολλάει” στα ΜΜΜ» αναφέρει ο κ Παππάς και συνεχίζει υπενθυμίζοντας προηγούμενη παραδοχή του υπουργού Μεταφορών, ο οποίος «πριν μερικές εβδομάδες παραδεχόταν, σε τροπολογία του, ότι “η χρήση των ΜΜΜ εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους διάδοσης του COVID-19”».

«Αλήθεια, πόσα θέλετε για να μας τρελάνετε;» σημειώνει ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ και σημειώνει «Μαζί με τον κ. Μητσοτάκη είστε υπεύθυνοι για τον συνωστισμό στα ΜΜΜ. Ντροπή, κ. Καραμανλή».

Τέλος, παραθέτει το απόσπασμα της τροπολογίας που αναφέρεται στη δήλωση:

 

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Χώροι δουλειάς και μέσα μαζικής μεταφοράς αποτελούν, σύμφωνα με την επιστημονική κοινότητα, τις βασικές εστίες μετάδοσης της πανδημίας. Η πραγματικότητα όμως δεν φαίνεται να συγκινεί τον κ. Καραμανλή», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του που αναφέρεται σε σημερινή συνέντευξη του υπουργού Μεταφορών στο “Θέμα 104,6”, όπου «αμφισβήτησε την άποψη ότι τα μέσα μεταφοράς αποτελούν εστία υπερμετάδοσης». 

«Ο κ. Καραμανλής δεν διαφωνεί μόνο με τα επιστημονικά δεδομένα, διαφωνεί και με τον ίδιο του τον εαυτό. Το δικό του υπουργείο, με τροπολογία στις 10 Μαρτίου, παραδεχόταν ότι η “χρήση των ΜΜΜ εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους διάδοσης του κορονοϊου”», σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση και σχολιάζει:

«Δυστυχώς βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ενημερώσουμε τον κ. Καραμανλή ότι: α. η γη δεν είναι επίπεδη. β. τα παιδιά δεν τα φέρνει ο πελαργός. γ. τα μέσα μεταφοράς αποτελούν εστία υπερμετάδοσης του κορονοϊού».

«Καλό θα ήταν λοιπόν, τόσο ο κ. Καραμανλής όσο και συνολικά η κυβέρνηση Μητσοτάκη, να σταματήσουν τουλάχιστον να κοροϊδεύουν τους πολίτες που καθημερινά στοιβάζονται στα μέσα μεταφοράς. Είναι φανερό ότι ούτε έχουν, ούτε ενδιαφέρονται να αποκτήσουν σχέδιο για την προστασία της δημόσιας υγείας», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

ΣΥΡΙΖΑ για επίθεση στον Τραμπ: « Οι πράξεις πολιτικής βίας αποτελούν απειλή για την Δημοκρατία παγκοσμίως»

syriza grafeia 0

ΣΥΡΙΖΑ για επίθεση στον Τραμπ: « Οι πράξεις πολιτικής βίας αποτελούν απειλή για την Δημοκρατία παγκοσμίως»

Το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασε, την Κυριακή (14/7), την επίθεση που δέχθηκε ο τέως Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ…

Μυτιλήνη: Στον εισαγγελέα του Ναυτοδικείου Πειραιά ο λιμενικός που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία

LIMENIKO 1024x576 1

Μυτιλήνη: Στον εισαγγελέα του Ναυτοδικείου Πειραιά ο λιμενικός που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία

Ο 46χρονος φέρεται να χτύπησε με το κεφάλι του το κεφάλι της 33χρονης συντρόφου του