«Πυρά» Παππά κατά Καραμανλή: Πέρασε στον κ. Χρυσοχοϊδη η αρμοδιότητα για τις εθνικές οδούς;

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για την κατάρρευση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και το κλείσιμο της Εθνικής Οδού κατά την πρόσφατη κακοκαιρία, αλλά και για τα φαινόμενα αδιαφάνειας στους διαγωνισμούς προσλήψεων προσωπικού στις αστικές συγκοινωνίες και την αδράνεια στην ενίσχυση των ΜΜΜ εν μέσω πανδημίας, εξαπέλυσε ο Νίκος Παππάς.

NewsRoom 18/02/2021 | 21:31

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, μιλώντας στις συνεδριάσεις της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου και της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, ζήτησε από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, να εξηγήσει τον λόγο της εκκωφαντικής αδράνειας και απουσίας του τις τελευταίες ημέρες. «Λεωφορεία δεν κυκλοφόρησαν, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος δεν λειτούργησε, επιβάτες δεν είχαν καμία ενημέρωση, το τρένο από Θεσσαλονίκη έκανε 12 ώρες για να φτάσει στην Αθήνα και ως τώρα δεν βγάλατε μία ανακοίνωση, δεν ζητήσατε μία συγγνώμη», τόνισε χαρακτηριστικά.

Για την απαγόρευση κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό, ανέφερε: «Ούτε για το θέμα της Εθνικής Οδού έχετε τοποθετηθεί. Κλείσατε έναν καθαρό και απολύτως προσπελάσιμο δρόμο, για την κατάσταση του οποίου έχω προσωπική εικόνα. Θα μας πείτε γιατί έκλεισε ή να ρωτήσουμε τον κ. Χρυσοχοΐδη; Έχετε παραδώσει τις αρμοδιότητές σας σε εκείνον; Είναι προσβλητικό για εσάς να κλείνει η Αθηνών – Λαμίας με απόφαση άλλου υπουργείου».