"Πυρά" νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ κατά βουλευτών για τα ομόφυλα ζευγάρια

Μετά τις αντιδράσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που «κρατούν αποστάσεις» από την πρόθεση του υπουργείου Εργασίας για αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως οι συγκεκριμένοι βουλευτές «λειτουργούν με γνώμονα τις εκλογικές τους πελατείες»

NewsRoom 24/04/2018 | 18:06

Με αφορμή τις αντιδράσεις δέκα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την πρόβλεψη για αναδοχή από ζευγάρια με σύμφωνο συμβίωσης, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, φανερά ενοχλημένη από την εν λόγω στάση, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Το Σχέδιο Νόμου που προωθεί το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σχετικά με τα ζητήματα της αναδοχής και της υιοθεσίας αποτελεί μία θετική τομή για τα ελληνικά δεδομένα.

Οι βουλευτές της Αριστεράς δεσμεύονται από τις Συνεδριακές μας αποφάσεις, αλλά και από τους μακροχρόνιους αγώνες που έχει δώσει συνολικά ο χώρος μας για τα κοινωνικά δικαιώματα και τις ατομικές ελευθερίες. Σε αυτό το πλαίσιο, δε νοείται να λειτουργούν με γνώμονα τις εκλογικές τους πελατείες.

Στη μάχη απέναντι στο σκοταδισμό και τη συντήρηση, κρινόμαστε καθημερινά και οφείλουμε όλοι/ες να μην κάνουμε βήμα πίσω».