Newsroom

Newsroom

"Πυρά" Μαριάννας Λάτση κατά Κουκουλόπουλου

«Πρόκειται για βαρύτατη προσβολή που η ηθική, η αξιοπρέπεια και η πορεία μου δεν θα μου επέτρεπαν να αφήσω αναπάντητη».…

marianna latsi

«Πρόκειται για βαρύτατη προσβολή που η ηθική, η αξιοπρέπεια και η πορεία μου δεν θα μου επέτρεπαν να αφήσω αναπάντητη».
Τα “πυρά” αυτά εκτόξευσε κατά του αναπληρωτή υπουργού Πάρη Κουκουλόπουλου, η κα Μαριάννα Λάτση με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του, στη Βουλή σύμφωνα με τις οποίες υπάρχουν φωτογραφίες από δείπνο του κ. Αλέξη Τσίπρα με τις κ.κ. Λάτση και Γιάννα Αγγελοπούλου. Η ίδια προσθέτει ότι τόσο ο κ. Κουκουλόπουλος όσο και οι φωτογράφοι του είναι υπόλογοι των λόγων και τον πράξεών τους.

Η κ. Λάτση σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για ανυπόστατες και κατασκευασμένες ειδήσεις και καταλογίζει στον κ. Κουκουλόπουλο ότι διατύπωσε, ενώπιον των μελών του ελληνικού  Κοινοβουλίου,« με κάκιστης ποιότητας χιούμορ, τον αήθη υπαινιγμό ότι τόσο εγώ όσο και η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου αποτελούμε μέρος της διαπλοκής αυτής της χώρας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η κ. Μαριάννα Ι. Λάτση έκανε σήμερα, 8 Δεκεμβρίου 2014, την ακόλουθη δήλωση:
Παρακολουθώ με ιδιαίτερη ανησυχία την κλιμακούμενη αναπαραγωγή παντελώς ανυπόστατων και, ενίοτε, σκοπίμως κατασκευασμένων «ειδήσεων», όπως αυτή περί δήθεν συνάντησής μου με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα, μαζί με την κ. Γιάννα Αγγελοπούλου, σε ιδιωτικό club του Κολωνακίου. Η «είδηση» είχε εξ αρχής διαψευστεί κατηγορηματικά.

Μου προκάλεσε κατάπληξη και οργή, ως εκ τούτου, η χθεσινή δήλωση του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Π. Κουκουλόπουλου, ο οποίος εκτός ότι παρασύρθηκε σε ψεύδη ενώπιον των μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, διατύπωσε, με κάκιστης ποιότητας χιούμορ, τον αήθη υπαινιγμό ότι τόσο εγώ όσο και η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου αποτελούμε μέρος της διαπλοκής αυτής της χώρας.

Πρόκειται για βαρύτατη προσβολή που η ηθική, η αξιοπρέπεια και η πορεία μου δεν θα μου επέτρεπαν να αφήσω αναπάντητη. Πολύ περισσότερο καθώς με λύπη διαπιστώνω ότι η τακτική της σιωπής, στα όσα τόσο αδίκως αναφέρονται και γράφονται τελευταίως, τείνει να παρερμηνεύεται ως αδυναμία, με αποτέλεσμα να διευκολύνεται η διολίσθηση του τόπου στην επικίνδυνη ατραπό της ανεύθυνης ισοπέδωσης των πάντων στο βωμό της πολιτικής διαμάχης.

Δυστυχώς, οι χαμένοι αυτής της ζοφερής πραγματικότητας, είναι ο ελληνικός λαός και η υγιής επιχειρηματικότητα, που σέβεται τους νόμους, πιστεύει στις δυνάμεις του τόπου και επενδύει στο μέλλον του.

Ο κ. Κουκουλόπουλος, οι “φωτογράφοι” και οι πληροφοριοδότες του, είναι υπόλογοι των λόγων και πράξεων τους».

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή στην αρχή της ομιλίας του για τον Προϋπολογισμό ο κ. Κουκουλόπουλος απευθύνθηκε στην πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ για να απαντήσει στον κ. Νίκο Βούτση, ο οποίος είχε προηγηθεί στο βήμα λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ακούσαμε πολλά για τη διαπλοκή από εκείνον. Στο salon de Bricolage εκεί που δείπνησε ο πρόεδρός σας με δύο κυρίες απεμπλοκή κάνατε;».

Η τοποθέτησή του προκάλεσε αντιδράσεις από τα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και φωνές που αμφισβήτησαν τα λεγόμενα του κ. Κουκουλόπουλου.

Γάζα ώρα μηδέν: Αδιέξοδο για κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ απομακρύνει αμάχους από τη Ράφα

AP23317538078204

Γάζα ώρα μηδέν: Αδιέξοδο για κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ απομακρύνει αμάχους από τη Ράφα

Επιμένει η Χαμάς ότι δεν θα δεχθεί συμφωνία που δεν θα προβλέπει ρητώς τον τερματισμό…