Πυρά Λύτρα σε ΕΟΔΥ για το κόψιμο της καθημερινής ενημέρωσης για κορονοϊό

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι από την Παρασκευή 8 Ιουλίου θα κοινοποιεί έκθεση, με τα διαθέσιμα επιδημιολογικά δεδομένα της λοίμωξης COVID-19 σε εβδομαδιαία βάση, ήτοι κάθε Παρασκευή. Φυσικά γιατί να μαθαίνουμε; Κακό πράγμα η ενημέρωση ,μόνο προβλήματα δημιουργεί και χαλάει και το αφήγημα ότι όλα βαίνουν καλώς σε αυτή τη χώρα. 

5264194

Μόνο κάθε Παρασκευή θα ενημερώνει πλέον ο ΕΟΔΥ για την πορεία του κορονοιου. Σταματά η καθημερινή ενημέρωση για κρούσματα, θανάτους,κ.λ.π. Tην αδιανότητη αυτή απόφαση σχολίασε ο  καθηγητής Δημόσιας Υγείας Θεόδωρος Λύτρας.  Ο καθηγητής τη χαρακτήρισε  «πολύ κακή κίνηση, η οποία αν μη τι άλλο δε βοηθάει στην εμπιστοσύνη του κόσμου στις αρχές Δημόσιας Υγείας… Την καθημερινή ενημέρωση τη σταματάς σε φάση ηρεμίας και ύφεσης της πανδημίας, όχι σε φάση έξαρσης κρουσμάτων» τονίζει ο Θεόδωρος Λύτρας.  

Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι από την Παρασκευή 8 Ιουλίου θα κοινοποιεί έκθεση, με τα διαθέσιμα επιδημιολογικά δεδομένα της λοίμωξης COVID-19 σε εβδομαδιαία βάση, ήτοι κάθε Παρασκευή. Η έκθεση θα αφορά στα δεδομένα που καταγράφονται στην ΗΔΙΚΑ έως και τις 9:00 το πρωί της προηγούμενης ημέρας.

Φυσικά γιατί να μαθαίνουμε; Κακό πράγμα η ενημέρωση ,μόνο προβλήματα δημιουργεί και χαλάει και το αφήγημα ότι όλα βαίνουν καλώς σε αυτή τη χώρα. 

Φωτιά στην Ύδρα: Συνελήφθησαν 13 μέλη του πληρώματος της θαλαμηγού από όπου έριξαν πυροτεχνήματα

limeniko skafos 6

Φωτιά στην Ύδρα: Συνελήφθησαν 13 μέλη του πληρώματος της θαλαμηγού από όπου έριξαν πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη 13 ατόμων για τη φωτιά που εκδηλώθηκε την Παρασκευή το βράδυ στην Ύδρα…