Πυρά Ηλιόπουλου για Χαρδαλιά – Κουμουτσάκο: Παίζουν καθημερινά τη δημόσια υγεία στα ζάρια

«Η υποκρισία και οι επιλογές της κυβέρνησης Μητσοτάκη παίζουν καθημερινά τη δημόσια υγεία στα ζάρια» σημειώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, μετά και το σάλο που δημιουργήθηκε μετά τις εικόνες του Γιώργου Κουμουτσάκου να κοινωνεί σε εκκλησία, και τον Νίκο Χαρδαλιά να τον διαδέχεται σήμερα, χωρίς μάσκα και να φιλάει το χέρι ιερέα

iliopoulos 2

«Η υποκρισία και οι επιλογές της κυβέρνησης Μητσοτάκη παίζουν καθημερινά τη δημόσια υγεία στα ζάρια», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, ασκώντας δριμεία κριτική με αφορμή τα πρόσφατα περιστατικά όπου «ο κ. Κουμουτσάκος ισχυρίζεται ότι κοινώνησε τυχαία, και σήμερα ο κ. Χαρδαλιάς εμφανίστηκε χωρίς μάσκα να φιλάει το χέρι ιερέα».

Ειδικότερα, ο κ. Ηλιόπουλος κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «σπατάλησε τον χρόνο που κέρδισε η κοινωνία», ότι «το Εθνικό Σύστημα Υγείας βρίσκεται στα όρια του» και ότι «καθημερινά δεκάδες χιλιάδες πολίτες στοιβάζονται στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αφού δεν έχει γίνει τίποτα για την ενίσχυση των δρομολογίων».

Σημειώνει κατόπιν αυτών, ότι «η ατομική ευθύνη που επικαλείται η κυβέρνηση από ότι φαίνεται αφορά μόνο τους πολίτες». Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι «στοχοποιούν τους νέους ανθρώπους και μέσα σε λίγες μέρες είδαμε τον κ. Κουμουτσάκο να ισχυρίζεται ότι κοινώνησε τυχαία και σήμερα τον κ. Χαρδαλιά να παραβιάζει κάθε μέτρο, και να εμφανίζεται -χωρίς μάσκα- να φιλάει το χέρι ιερέα».

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

Η απάντηση του συμβούλου Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον πρωθυπουργό