Πυρά Ακρίτα για Δαματάρη: Τρολάρετε συνειδητά έναν ολόκληρο λαό;

Σφοδρή επίθεση κατά του Στέλιου Πέτσα και της κυβέρνησης εξαπέλυσε η Έλενα Ακρίτα, με αφορμή τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου που «καλύπτει» τον Αντώνη Διαματάρη για το πλαστό πτυχίο του Columbia.

4821023

Tις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, που θεώρησε λήξαν το θέμα Διαματάρη, ακολούθησε η έντονη αντίδραση της Έλενας Ακρίτα, καθώς, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, δεν μπορεί να δεχτεί ότι ένας άνθρωπος που είπε ξεκάθαρα ψέματα, θα συνεχίσει να είναι υφυπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

«Αν είναι ποτέ δυνατόν να μην παραιτηθεί κυβερνητικός λειτουργός που ‘συνελήφθη’ ψευδόμενος. Είναι απάντηση αυτή που δώσατε στον ελληνικό λαό; Δηλαδή θα τον κρατήσετε στο πόστο του;» έγραψε, μεταξύ άλλων, η Έλενα Ακρίτα.

Συγκεκριμένα, γράφει στην ανάρτησή της στο Facebook:

Μιλάτε σοβαρά, κύριε Πέτσα ή τρολάρετε συνειδητά έναν ολόκληρο λαό; Έχετε συνείδηση της σοβαρότητας της κατάστασης; Ο άνθρωπος είπε ψέματα ξεκάθαρα. Και θα συνεχίσει να είναι υφυπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη; Ζείτε ανάμεσά μας ή είστε εκτός πραγματικότητας; Έχετε διακτινιστεί από τον πλανήτη Κρύπτον και μάς το κρύβετε; Αν είναι ποτέ δυνατόν να μην παραιτηθεί κυβερνητικός λειτουργός που ‘συνελήφθη’ ψευδόμενος. Είναι απάντηση αυτή που δώσατε στον ελληνικό λαό; Δηλαδή θα τον κρατήσετε στο πόστο του; Γιατί αυτό μάς λέτε εσείς εδώ. Και το λέτε χωρίς να ντρέπεστε. Και μού είστε και κυβερνητικός εκπρόσωπος. Ευγε.

Εντιτ Έχω φάει σε μια πιτσαρία πού’ντο Χάρβαρντ στο δεξί σου χέρι, μπορετέ να με διορίσετε αν δεν σάς κάνει κόπο;

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Screenshot 2024 06 15 214341

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Οι 53 Φορείς και Συλλογικότητες που αντιτίθενται στην κατασκευή του έργου της Υπερυψωμένης Ταχείας Λεωφόρου…

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Screenshot 2024 06 15 210438

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Μεταξύ των διαδηλωτών στο Παρίσι, ορισμένοι φώναζαν επίσης «Ελεύθερη Παλαιστίνη, viva Palestina» και φορούσαν παλαιστινιακά…