Πυρ και μανία με Αραβίδη ο Μελισσανίδης – Διαβάστε την έντονη στιχομυθία

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν οι σχέσεις της διοίκησης με τον Χρήστο Αραβίδη το τελευταίο διάστημα. Στην πρόσφατη «επίσκεψη» του Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπάτα, ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» είχε έναν έντονο διάλογο με τον επιθετικό. Αφορμή όσα φέρεται να είπε σε οπαδό ο παίκτης της ΑΕΚ.

583434ce1dc52424328b488b 1

Σύμφωνα με όσα δημοσίευσε η Live Sport, ο κ. Μελισσανίδης μόνο χαρούμενος δεν ήταν για όσα έφτασαν στα αυτιά του σχετικά με τον Αραβίδη. 

«Σε ρώτησε ένας οπαδός στο αεροδρόμιο (σ.σ. μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ) αν πιστεύεις πως μπορεί η ομάδα να συνέλθει. Κι εσύ τους απάντησες πως “μ’ αυτούς που έχουμε η κατάσταση δεν ισιώνει με τίποτα”. Ποιους έχουμε δηλαδή;», είπε νευριασμένος στον Αραβίδη ο Μελισσανίδης.

«Δεν στα μετέφεραν σωστά πρόεδρε. Τέτοια ατάκα δεν βγήκε ποτέ από το στόμα μου!», απάντησε ο παίκτης με τον Μελισσανίδη να του λέει σε έντονο ύφος: «Τα είπες και ήταν κι άλλοι μπροστά! Δικοί μας». 

Το γυαλί απ’ ό,τι φαίνεται έχει σπάσει ανάμεσα στις δύο πλευρές. Το παράδοξο όμως είναι πως ο Αραβίδης όχι απλώς είναι στην 20μελή αποστολή για το παιχνίδι με τον Πλατανιά, αλλά είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται και στην ενδεκάδα εξαιτίας των πολλών ελλείψεων που έχει η ομάδα.