Πώς αυτή η ζωγραφιά έσωσε τη ζωή ενός 7χρονου

Ο επτάχρονος Emre Erulkeroglu από τη Βρετανία υπέφερε για μήνες από έντονους πονοκεφάλους. Αν και οι γονείς του είχαν απευθυνθεί σε πολλούς γιατρούς επιμένοντας πως οι πονοκέφαλοι είχαν κάποια αιτία, εκείνοι τους διαβεβαίωναν πως δεν υπάρχει τίποτα το ανησυχητικό.

5900c0be1dc524076b8b4666

Ωστόσο, η λύση στο πρόβλημα του επτάχρονου δόθηκε μέσα από μια ζωγραφιά.

Συγκεκριμένα, οι πονοκέφαλοι άρχισαν το 2015. Μια μέρα ξύπνησε πονώντας φρικτά και κάνοντας εμετό. Λίγο αργότερα, κι ενώ οι γονείς του τον είχαν πάει στο νοσοκομείο, τα συμπτώματα υποχώρησαν κι έτσι οι γιατροί του έδωσαν εξιτήριο.

Οι πόνοι όμως επέστρεφαν, κυρίως τα πρωινά, όταν ξυπνούσε, με αποτέλεσμα το παιδί να υποφέρει. Αν και οι γονείς του μικρού συνέχισαν να προσπαθούν προκειμένου να βρουν τα αίτια των πονοκεφάλων δεν τα κατάφερναν.


Μέχρι που μια μέρα ο Emre ζωγράφισε το κεφάλι του και με μια μαύρη βούλα στο μέτωπο της έδειξε πού ήταν η πηγή του πόνου του.

Ένας νέος κύκλος εξετάσεων ξεκίνησε και το αγόρι μπήκε σε λίστα αναμονής για Μαγνητική Τομογραφία. Τελικά διαπιστώθηκε πως ο μικρός είχε στο κεφάλι του μια κύστη η οποία ευτυχώς χαρακτηρίστηκε καλοήθη. Χρειάστηκε να γίνουν κι άλλες εξετάσεις για να αποκαλυφθεί πως επρόκειτο για όγκο.

Παρότι ο όγκος δεν είναι χειρουργήσιμος, εξηγεί η Daily Mail, το αγόρι δέχθηκε την απαραίτητη φροντίδα και είναι σε καλύτερη κατάσταση.


«Καμπανάκι» του ΕΟΦ που διαφημίζεται για τους πόνους των αρθρώσεων -«Μην το χρησιμοποιήσετε»

«Καμπανάκι» του ΕΟΦ που διαφημίζεται για τους πόνους των αρθρώσεων -«Μην το χρησιμοποιήσετε»

Το σκεύασμα αυτό δεν είναι εγκεκριμένο φαρμακευτικό προϊόν και ως εκ τούτου δεν έχει αξιολογηθεί…