Πώς απαντά ο Σαμαράς στο Μαξίμου για το "Μακεδονικό"

Για fake news και «επικίνδυνους απατεώνες» κάνουν λόγο συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά στα όσα σχολίασε το Μέγαρο Μαξίμου για δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού για το «μακεδονικό».

Ειδικότερα, το Μέγαρο Μαξίμου σε σχόλιό του κάλεσε ΝΔ και Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντήσουν «αν συμφωνούν ή διαφωνούν με τον πρώην πρόεδρο του κόμματός του και πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος σε συνέντευξή του στις 28/11/2009 έλεγε πως εάν στη γείτονα δεχθούν το erga omnes ‘να συζητήσουμε εμείς για το τι πρέπει να κάνουμε παρακάτω’ και πως ‘είμαι μαζί με τις κόκκινες γραμμές’ που έθεσε ο Κώστας Καραμανλής το 2008, δηλαδή σύνθετη ονομασία ενιαία για όλες τις χρήσεις».

Διαβάστε σχετικά: Μαξίμου: Συμφωνεί ο κ. Μητσοτάκης με όσα έλεγε ο Σαμαράς το 2009 για την πΓΔΜ;

Συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη, Σαμαρά, απαντώντας στο Μέγαρο Μαξίμου, αναφέρουν: «Οι αθλιότητες του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται. Όπως ξέρει όλος ο κόσμος, ο Αντώνης Σαμαράς δεν δέχτηκε ποτέ ονομασία με το όνομα της Μακεδονίας! Ούτε από το απόσπασμα της συνέντευξής του που παρουσίασαν προκύπτει κάτι τέτοιο. Αντίθετα εμφανίζεται βέβαιος ότι οι Σκοπιανοί θα απέρριπταν την “ενιαία ονομασία για κάθε χρήση”, όπως και συνέβη μέχρι σήμερα».

«Έχουμε να κάνουμε με επικίνδυνους απατεώνες και άγαρμπα fake news», προσθέτουν οι συνεργάτες του κ. Σαμαρά.

Διαβάστε σχετικά: Όταν ο Σαμαράς επιλέγει να ξεχνά τις… δηλώσεις Σαμαρά – Έλεγε «ναι» σε σύνθετη ονομασία με τον όρο «Μακεδονία» (video)