Public Events Go Social: Οι εκδηλώσεις Μαΐου στο #PublicEventsGoSocial

Το Public, το Νο1 βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα, συνεχίζει δυναμικά με τις διαδικτυακές εκδηλώσεις του #PublicEventsGoSocial και τον Μάιο! Διαδραστικές εκδηλώσεις, ενημερωτικές συζητήσεις και παρουσιάσεις βιβλίων έρχονται ζωντανά στις οθόνες μας, για να μας ταξιδέψουν

5e5695d7825e630e525451c6

Όλες οι εκδηλώσεις μεταδίδονται μέσα από τη σελίδα του Public στο Facebook και το κανάλι του Public στο YouTube. Το Public μέσω του bookfriends.gr, το μεγαλύτερο site με βιβλιοκριτικές αναγνωστών στην Ελλάδα, που πλέον συγκεντρώνει περισσότερες από 60.000 κριτικές, ενθαρρύνει το βιβλιοφιλικό κοινό να μοιραστεί τα σχόλιά του για τα βιβλία που διάβασε πρόσφατα, ή να αναζητήσει κριτικές για τίτλους βιβλίων.

 

Παρακάτω οι εκδηλώσεις αναλυτικά:

 

«Ζήτα το σωστά και θα σου δοθεί», Βίκυ Χατζηβασιλείου, Χαράλαμπος Παπαδόπουλος (Εκδόσεις Κλειδάριθμος)
Δευτέρα 24/5 και ώρα 19:00 | @Public FB

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο Χαράλαμπος Παπαδόπουλος θα μιλήσουν για το νέο τους βιβλίο «Ζήτα το σωστά και θα σου δοθεί» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος, την Δευτέρα 24/5 και ώρα 19.00, στη σελίδα Public στο Facebook και το κανάλι του Public στο YouTube. Σε αυτό το βιβλίο οι συγγραφείς αποκαλύπτουν με απλότητα και σαφήνεια τον τρόπο για να προσελκύουμε ακριβώς αυτό που θέλουμε από το Σύμπαν.

 

«Συζητήσεις Περί Ελευθερίας / 1821 – 2021»: Η Ελληνική Επανάσταση με το βλέμμα των Οθωμανών

Τετάρτη 26/5 και ώρα 19:00 | @Public FB

Οι συζητήσεις με αφορμή τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση συνεχίζονται και την Τετάρτη 26/5 στις 19:00 με θέμα την Ελληνική Επανάσταση με το βλέμμα των Οθωμανών. Ο δημοσιογράφος Μανώλης Πιμπλής συνομιλεί με τον αναπληρωτή καθηγητή Οθωμανικής Ιστορίας Πανεπιστημίου Κρήτης Ηλία Κολοβό, τον διδάσκοντα Ιστορίας της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, Λεωνίδα Μοίρα και την καθηγήτρια Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Berkeley, Χριστίνα Φιλίου. Η συζήτηση θα μεταδοθεί από τη σελίδα του Public στο Facebook και από το κανάλι του Public στο YouTube.

«Νυφικό από πορφύρα», Σοφία Βόικου (Εκδόσεις Ψυχογιός)
Πέμπτη 27/5 και ώρα 19:00 | @Public FB

Το Public φιλοξενεί τη Σοφία Βόικου την Πέμπτη 27/5 στις 19.00 η οποία θα συνομιλήσει με τη δημοσιογράφο Μαρία Σαμολαδά για το νέο της μυθιστόρημα «Νυφικό από πορφύρα» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Το βιβλίο μιλάει για έναν ανυπότακτο τόπο και μια αδάμαστη γενιά σε σκοτεινούς καιρούς, με φόντο ιστορικά γεγονότα που έρχονται να μας θυμίσουν πως οι άνθρωποι γίνονται ήρωες παρά τη θέλησή τους. Η παρουσίαση θα μεταδοθεί από τη σελίδα του Public στο Facebook και από το κανάλι του Public στο YouTube.

 

«Μη μιλάς», Dr. Christina Dalcher (Εκδόσεις Floral Books)
Δευτέρα 31/5 και ώρα 19:00 | @Public FB

Τη Δευτέρα 31/5 και ώρα 19:00 η συγγραφέας, Dr. Christina Dalcher θα συζητήσει μαζί με τη Στέλλα Κάσδαγλη, συγγραφέα και συνιδρύτρια του Women On Top, για το δυστοπικό της μυθιστόρημα, «Μη μιλάς», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Floral Books. Το βιβλίο αναφέρεται σε έναν κόσμο όπου οι γυναίκες επιτρέπεται να πουν μόνο 100 λέξεις την ημέρα. Συντονιστείτε στην σελίδα Public στο Facebook και το κανάλι του Public στο YouTube.

 

 

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…