Πτώση της ΝΔ ακόμα και σε δημοσκόπηση του φιλοκυβερνητικού… ΣΚΑΪ

Η φθορά της Νέας Δημοκρατίας καταγράφεται και σε δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, καθώς το κυβερνών κόμμα χάνει 1 μονάδα μέσα σε ένα μήνα.   

Ούτε… εντός έδρας δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί η κατρακύλα της Νέας Δημοκρατίας, αφού σύμφωνα με δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του φιλοκυβερνητικού ΣΚΑΪ, το κυβερνών κόμμα έχασε 1 μονάδα μέσα σε ένα μήνα, με τη διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τη συγκεκριμένη δημοσκόπηση, να ανέρχεται στις 8 μονάδες, ενώ σύσσωμη η κοινωνία χαρακτηρίζει ανεπαρκή τα «μέτρα» της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τη στήριξη των καταναλωτών μπροστά στο τεράστιο κύμα ακρίβειας.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 31% (από 32% ένα μήνα πριν), με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ να είναι σταθερός στο 23%. Το Κίνημα Αλλαγής πέφτει στο 13,5% (από 14%) και ακολουθούν ΚΚΕ με 5,5%, η Ελληνική Λϋση με 4% και το ΜεΡΑ25 με 2,5%.

Δημοσκόπηση Pulse

Πτώση δύο μονάδων καταγράφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην καταλληλότητα πρωθυπουργού (38% από 40%), με τον Αλέξη Τσίπρα να είναι σταθερός στο 25%.

Δημοσκόπηση Pulse

Το 45% χαρακτηρίζει προς τη λάθος κατεύθυνση τα μέτρα της κυβέρνησης για τη στήριξη των καταναλωτών στις ανατιμήσεις, το 38% πιστεύει ότι είναι στη σωστή αλλά χρειάζονται και άλλα, ενώ μόλις το 7% εκτιμά ότι είναι προς τη σωστή και αρκετά.

Δημοσκόπηση Pulse