Newsroom

Newsroom

Πτώση Μπάιντεν από…το ποδήλατο – Δεν του βγήκε σε καλό η βόλτα

Στην ηλικία του μάλλον θα έπρεπε να προσέχει παραπάνω ο Αμερικανός πρόεδρος καθώς το ελληνικό ρητό έχει αποδειχθεί πολλές φορές αληθινό...

AP22144853809485

Ο Τζο Μπάιντεν, στο «άνθος της νιότης του» στα 79 μόλις έτη, έπεσε από το σταματημένο ποδήλατό του το Σάββατο το πρωί, στο Ντέλαγουερ όπου περνάει το Σαββατοκύριακό του, όμως σηκώθηκε πολύ γρήγορα και διαβεβαίωσε ότι είναι «καλά».

Γύρω στις 9.40 το πρωί, ενώ έκανε βόλτα με το ποδήλατο στο Ρίχομποθ Μπιτς, μια παραλιακή κωμόπολη όπου έχει μια έπαυλη με θέα στον ωκεανό, ο Μπάιντεν έπεσε, σύμφωνα με μια δημοσιογράφο που είναι διαπιστευμένη στον Λευκό Οίκο.

Ο Αμερικανός πρόεδρος προσπάθησε να σταματήσει για να μιλήσει με περαστικούς και με τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν αλλά δυσκολεύτηκε να κατεβάσει το πόδι του από το πετάλι και έπεσε πλαγίως, ενώ το ποδήλατο ήταν ακινητοποιημένο.

Αμέσως τον περικύκλωσαν οι άνδρες της ασφάλειάς του, όμως εκείνος σηκώθηκε πολύ γρήγορα. Όταν τον ρώτησαν πώς αισθάνεται, απάντησε «είμαι καλά».

Στη συνέχεια, ο Μπάιντεν μίλησε για περίπου 5 λεπτά με τους περαστικούς και με τους δημοσιογράφους, ανέβηκε ξανά στο ποδήλατο και έφυγε.

Στη βόλτα αυτή τον συνόδευε η σύζυγός του Τζιλ, η οποία ωστόσο δεν είδε την πτώση, καθώς είχε συνεχίσει την πορεία της.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…