Εικόνες-σοκ στην Καβάλα: Πιθανόν βρέθηκε μαύρο κουτί – Εντοπίστηκαν 7 από τις 8 σορούς

Δείτε το αντικείμενο της παρακάτω φωτογραφίας, που πιθανολογείται ότι είναι το ένα μαύρο κουτί του αεροσκάφους - Συγκλονίζουν οι εικόνες που παραπέμπουν σε πολεμικό πεδίο της Ουκρανίας από το σημείο της συντριβής.

4
Στο μέρος όπου συνετρίβη το Antonov στην Καβάλα μπήκε το Τάγμα Εκκαθάρησης Ναρκοπεδίων Ξηράς, προκειμένου να ερευνήσει και να σημάνει τα βλήματα – Ανασύρθηκαν τρεις σοροί – Βρέθηκε αντικείμενο που πιθανολογείται ότι είναι το ένα μαύρο κουτί του Antonov.
Επιβεβαιώθηκε από την Πυροσβεστική κατά τη διάρκεια της έκτακτης ενημέρωσης πως δεν εντοπίστηκαν επικίνδυνες ουσίες στο σημείο που κατέπεσε το αεροσκάφος Antonov στην Καβάλα.Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει συγκέντρωση και απομάκρυνση ή επί τόπου εξουδετέρωση, ανάλογα με την κρίση των πυροτεχνουργών.Ο Διοικητής του ΤΕΝΞ ανέφερε ότι έχουν εντοπιστεί οι επτά από τις οκτώ σορούς και μέχρι στιγμής έχουν ανασυρθεί οι τρεις σοροί.Υπενθυμίζεται πως όλα τα μέλη του πληρώματος του αεροσκάφους ήταν ουκρανικής καταγωγής.Μάλιστα, φαίνεται να έχει εντοπιστεί ένα αντικείμενο που πιθανολογείται ότι είναι το ένα μαύρο κουτί του αεροσκάφους. Πρόκειται για ένα σημαντικό στοιχείο το οποίο εάν επιβεβαιωθεί θα δώσει σημαντικές απαντήσεις για τα αίτια της τραγωδίας.Το αντικείμενο της παρακάτω φωτογραφίας, πιθανολογείται ότι είναι το ένα μαύρο κουτί του αεροσκάφους.
Βρέθηκε αντικείμενο που πιθανολογείται ότι είναι το ένα μαύρο κουτί του Antonov

Παράλληλα, όπως επεσήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Ιωάννης Αρτοποιός, έχει ξεκινήσει η δεύτερη φάση της επιχείρησης, με συμμετοχή ειδικευμένου προσωπικού του ελληνικού στρατού και 30 πυροσβέστες για δημιουργία οδών ασφαλούς διέλευσης και μεταφοράς σορών σε χώρο απολύμανσης.

Συνδράμουν επίσης δυνάμεις της ΕΛΑΣ, της τοπικής αυτοδιοίκησης και του ΕΚΑΒ καθώς και το ελικόπτερο του ενιαίου συντονιστικού κέντρου έρευνας και διάσωσης, ενώ, όπως τόνισε ο κ. Αρτοποιός, όλες οι ενέργειες πραγματοποιούνται σε συνεργασία και με τη διαρκή παρουσία δυνάμεων που διαθέτει το Γενικό Επιτελείο εθνικής Άμυνας.

Συγκλονιστικές εικόνες κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός από το σκηνικό στην περιοχή της Καβάλας που συνετρίβη το Αντόνοφ της ουκρανικής εταιρείας σπέρνοντας τον θάνατο στα μέλη του πληρώματος και την καταστροφή στην ευρύτερη περιοχή.

     

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…