Οι επιφανείς της Κεντροαριστεράς: Ψήφισε και ο Σταύρος Ψυχάρης

Μετά την εμφάνιση πολιτικών προσώπων όπως ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και ο Στέφανος Μάνος την προηγούμενη Κυριακή, στο β' γύρο των εκλογών για το νέο φορέα τη σκυτάλη πήρε ακόμα ένας γνωστός για τα κεντροαριστερά του αισθήματα. Το μεσημέρι άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο άλλωτε ισχυρός του ΔΟΛ, Σταύρος Ψυχάρης.

NewsRoom 19/11/2017 | 22:15

Χαμογελαστός και υποβασταζόμενος εμφανίστηκε ο Σταύρος Ψυχάρης για να συμμετάσχει στο β' γύρο των εκλογών για την ανάδειξη ηγεσίας στον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς. 

Η επιτροπή Αλιβιζάτου που διοργάνωσε τη διαδικασία παρείχε τη δυνατότητα σε κάθε πολίτη, ανεξαρτήτως αν ήταν ή όχι μέλος του ΠΑΣΟΚ ή των άλλων κομμάτων και φορέων εκπρόσωποι των οποίων διεκδίκησαν την ηγεσία, να προσέλθει στις κάλπες. 

Η συμμετοχή του άλλοτε κραταιού μεγαλοεκδότη αποτελεί ένα ακόμαπαράδειγμα για τα χαρακτηριστικά των ψηφοφόρων του νέου αυτού φορέα αλλά κυρίως το κατά πόσο εκφράζουν όντως την κεντροαριστερά ως πολιτική αντίληψη. 

Όπως έγραφε το koutipandoras.gr την περασμένη Δευτέρα, μετά τα αποτελέσματα του α' γύρου «στις κάλπες προσήλθαν πολιτικά πρόσωπα που παρασάγγας απέχουν από τη σοσιαλδημοκρατία, όπως είναι ο Στέφανος Μάνος ή ακόμα χειρότερα ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης και αφετέρου ότι δημοσιογράφοι προσκείμενοι στη δεξιά του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και πολλά στελέχη ή φίλοι της ΝΔ εκφράστηκαν ανοικτά υπέρ του εγχειρήματος για τη νέα ηγεσία της κεντροαριστέρας.»

Η συμμετοχή Ψυχάρη στο β' γύρο έρχεται να δικαιώσει πλήρως τον τίτλο και την ανάλυση του koutipandoras.gr.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο: Πόσο στήριξαν διαπλοκή και ΝΔ τις εκλογές της Κεντροαριστεράς