Ψυχούλα ο Ψυχάρης

γράφει ο Φέλιξ Ποιός θα το έλεγε,πως ο γόνος του Ψυχάρη,ο Αντρέας Ψυχάρης,θα έφτανε στο σημείο να παραιτηθεί από βουλευτής…

γράφει ο Φέλιξ

Ποιός θα το έλεγε,πως ο γόνος του Ψυχάρη,ο Αντρέας Ψυχάρης,θα έφτανε στο σημείο να παραιτηθεί από βουλευτής λίγο πριν την ψήφιση του ΕΝΦΙΑ. Ψυχούλα λοιπόν ο Ψυχάρης ο οποίος,μπορεί να υποθέσει κάποιος πως δεν ανέχτηκε αυτή την ντροπή να ανακοινώνονται δόσεις για έναν φόρο (πού να ανακοινωνόταν δηλαδή και για μοίρασμα χρημάτων) και στη συνέχεια χωρίς δικαιολογία και επιχειρήματα το μέτρο να παίρνεται πίσω.

Άνθρωπος είναι και αυτός,λύγισε η πολιτική του ευπρέπεια,γονάτισε το κοινωνικοπολιτικό του ανάστημα. Έφυγε λοιπόν.

«Έπειτα από προβληματισμό μηνών διαπίστωσα ότι δεν αξίζει να υπηρετώ άλλο, ένα πολιτικό σύστημα που αδυνατεί να συνεννοηθεί ακόμα και για τα αυτονόητα» γράφει στην ανακοίνωσή του. Οποίος ρομαντισμός,οποία γλυκιά ματιά στο όνειρο!

Να υποθέσει κανείς πως ο Σταύρος Ψυχάρης δεν φρόντισε να πει έγκαιρα στον γιό του τι είναι αυτό το πολιτικό σύστημα στο οποίο έγινε βουλευτής χωρίς ποτέ στο παρελθόν να έχει καμιά πολιτική δράση; Να υποθέσει κάποιος άλλος πως η απογοήτευση προέρχεται από την αδυναμία του πολιτικού συστήματος να κινηθεί μοντέρνα με βάση τα selfies του Αντρέα Ψυχάρη στη Βουλή και τα μπάνια με τον Άδωνη και τον Γιακουμάτο;

Μπορεί όλα να συμβούν αλλά μιλάμε για πρόνοια Ψυχάρη και δεν εννοούμε απαραίτητα τη δική του. Ο Σταύρος Ψυχάρης,όχι απαραίτητα ο Αντρέας,αντιλαμβάνεται ακριβώς ως κομμάτι αυτού του πολιτικού συστήματος πως αυτό το σύστημα καταρρέει. Και είναι καλύτερα να κόψεις τις συνδέσεις μαζί του μπας και γλυτώσεις την ώρα που βουλιάζει. Ο Ψυχάρης είναι το πιο ισχυρό γκάλοπ.

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…