Newsroom

Newsroom

Βίντεο: Ψύχραιμη (!) παρουσιάστρια κατάπιε μύγα «στον αέρα» και συνέχισε…απτόητη

«Το ένιωθα να φτερουγίζει στο πίσω μέρος του λαιμού μου καθώς τελείωσα την εισαγωγή», είπε στο CNN - Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο.

fly

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το πάθημα μιας παρουσιάστριας ειδήσεων στον Καναδά, η οποία κατάπιε μύγα on air αλλά κατάφερε να κρατηθεί ψύχραιμη.

Η Καναδή παρουσιάστρια ειδήσεων Φάρα Νάσερ είχε ένα απρόοπτο ατύχημα «στον αέρα» όταν μια μύγα μπήκε στο στόμα της την ώρα που μιλούσε. Η ίδια, με εντυπωσιακή ψυχραιμία, κατάπιε το έντομο, έκανε έναν μορφασμό και συνέχισε κανονικά την εκφώνηση των ειδήσεων.

Το βίντεο με το συμβάν έκανε το γύρο του διαδικτύου καθώς η ίδια η Νάσερ έκανε σχετική ανάρτηση στο Τουίτερ στις 30 Αυγούστου, όταν και η μύγα έκανε την μοιραία της πτήση, καταλήγοντας στο στόμα της παρουσιάστριας.

«Το μοιράζομαι γιατί όλοι χρειαζόμαστε λίγο γέλιο αυτές τις ημέρες. […] κατάπια μια μύγα “στον αέρα” σήμερα. (Ένα πρόβλημα του πρώτου κόσμου, δεδομένης της είδησης την οποία παρουσίαζα)», έγραψε η Νάσερ. Η είδηση στην οποία αναφέρεται αφορούσε τις πλημμύρες που βιώνει το Πακιστάν.

Μιλώντας πάντως στο CNN, η ίδια έδωσε όλες τις…λεπτομέρειες του συμβάντος: «Το ένιωθα να φτερουγίζει στο πίσω μέρος του λαιμού μου καθώς τελείωσα αυτήν την εισαγωγή».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…