Newsroom

Newsroom

Ψυχολογικός πόλεμος από οπαδούς της Χάποελ κατά παικτών της ΑΕΚ – Τους ξύπνησαν με βεγγαλικά για να μην κοιμηθούν πριν το παιχνίδι

Οι παίκτες της ΑΕΚ δεν κοιμήθηκαν μετά το συμβάν - Το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας ζητά η Ένωση

5860557

Το πολεμικό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα στους οπαδούς της ΑΕΚ και της Χάποελ Ιερουσαλήμ μετά και τα σοβαρά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στην Αθήνα και οδήγησαν σε αυστηρότατη τιμωρία την Ένωση, ήρθε και η ώρα της δεύτερης «μάχης».

Συγκεκριμένα, οπαδοί της ισραηλινής ομάδας συγκεντρώθηκαν τα ξημερώματα έξω από το ξενοδοχείο όπου διέμενε η αποστολή της ΑΕΚ και με κροτίδες και βεγγαλικά προκάλεσαν θόρυβο ώστε να τρομάξουν και να ξυπνήσουν τους αθλητές.

Οι παίκτες της ΑΕΚ δεν κοιμήθηκαν μετά το συμβάν, με την αναμέτρηση να είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τετάρτης (19:00). Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε καταγγελία και να ζητήσει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας για να το στείλει στο BCL. Το θετικό είναι πως όσα έγιναν ήταν εκτός του ξενοδοχείου και κανένα μέλος της αποστολής δεν τραυματίστηκε, όμως από την ΑΕΚ ανησυχούν για τη συνέχεια και τα όσα είναι πιθανό να συμβούν μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης.

Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΚ είδε την έδρα της να τιμωρείται για όλη την επόμενη σεζόν της διοργάνωσης, μαζί με πρόστιμο, ένεκα των επεισοδίων που έλαβαν χώρα στο Game 2 της σειράς.

 

Γάζα ώρα μηδέν: Αδιέξοδο για κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ απομακρύνει αμάχους από τη Ράφα

AP23317538078204

Γάζα ώρα μηδέν: Αδιέξοδο για κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ απομακρύνει αμάχους από τη Ράφα

Επιμένει η Χαμάς ότι δεν θα δεχθεί συμφωνία που δεν θα προβλέπει ρητώς τον τερματισμό…