Ψωμιάδης: Σεξιστικό παραλήρημα υπέρ του Φιλιππίδη – «Αν δεν γούσταραν να μίλαγαν τότε» (video)

Ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, με απίστευτες δηλώσεις προσπάθησε να απαξιώσει το κίνημα MeToo

4967371

Σε απίστευτες σεξιστικές δηλώσεις προχώρησε ο Παναγιώτη Ψωμιάδης σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του ANT1, δηλώσεις οι οποίες στράφηκαν ενάντια στο κίνημα #MeToo αλλά και ενάντια στις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση ηθοποιών από τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης, αφού αρχικά εξέφρασε το παράπονό του για όλους εκείνους που «του γύρισαν την πλάτη», κλήθηκε να σχολιάσει το κίνημα MeToo αλλά και το πως «βλέπει» τις καταγγελίες ηθοποιών για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Αφού δήλωσε πως είναι κατηγορηματικά ενάντια στο κίνημα MeToo, στη συνέχεια, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στήριξε κατ’ ουσίαν τον ηθοποιό που κατηγορείται για βιασμούς, λέγοντας συγκεκριμένα για τις γυναίκες που κατήγγειλαν τα εγκλήματα: «Αν δεν γούσταρες τότε, να μίλαγες τότε».

Συγκεκριμένα ανέφερε: «εγώ είμαι αντίθετος με αυτά. Μετά από 20 χρόνια; Αν δεν γούσταρες τότε, να μίλαγες τότε. Τώρα κάνεις την καριέρα σου και βγαίνεις στην τηλεόραση. Κατηγορούν όλοι τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αν αθωωθεί από το δικαστήριο, ποιος θα τον αποκαταστήσει;».

Την ίδια στιγμή υπενθυμίζεται η πρόταση της Εισαγγελέα για τον Πέτρο Φιλιππίδη που είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Documento, πρόταση που είναι σαφές ότι επιλέγει να αγνοήσει ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης. 

Υπενθυμίζεται ότι η πρόταση της εισαγγελέα μιλά για «χαρακτήρα με ιδιαίτερη επικινδυνότητα και σταθερή ροπή στο έγκλημα» και διατάσσει και την συνέχεια της προσωρινής του κράτησης.

Παράλληλα, στο σκεπτικό της καταρρίπτει επίσης τους ισχυρισμούς Φιλιππίδη ότι δήθεν όλα έγιναν με τη συναίνεσή τους προκειμένου να «προωθήσουν την καριέρα τους».

Κατά την εισαγγελέα, εάν ίσχυε αυτό, «τότε θα είχαν επιμείνει στην καλλιέργεια της σχέσης τους με τον κατηγορούμενο διατηρώντας την επαφή και την επικοινωνία μαζί του. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει πιστευτό και ότι οι τρεις εγκαλούσες θα κατέφευγαν σε μια τόσο επικίνδυνη και για τις ίδιες ενέργεια καταθέτοντας δηλαδή ψευδή γεγονότα για τόσο σοβαρά ποινικά αδικήματα υποβάλλοντας τους εαυτούς τους σε μία τραυματική ψυχική δοκιμασία, αν αναλογιστούμε μάλιστα τις σοβαρές επιπτώσεις τέτοιων καταγγελιών όχι μόνο στο πρόσωπο του κατηγορούμενου αλλά και των ίδιων των παθουσών δεδομένου και του αντίκτυπου που τέτοιες καταγγελίες έχουν στον επαγγελματικό χώρο και στον κοινωνικό περίγυρο των θυμάτων».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…