Newsroom

Newsroom

Ψωμιάδης GATE: τώρα τον ψάχνουν και δεν τον βρίσκουν

Σε αναζήτηση του Μάκη Ψωμιάδη είναι η Ελληνική αστυνομία από το μεσημέρι  αφού το δικαστικό συμβούλιο το οποίο συγκλήθηκε για…

Σε αναζήτηση του Μάκη Ψωμιάδη είναι η Ελληνική αστυνομία από το μεσημέρι  αφού το δικαστικό συμβούλιο το οποίο συγκλήθηκε για να αποφανθεί για την διαφορά μεταξύ εισαγγελέως και ανακριτή στην υπόθεση Ψωμιάδη αποφάσισε την προφυλάκιση του.
Η απόφαση του συμβουλίου αφήνει έκθετο τον ανακριτή της υπόθεσης Γ. Κασσίμη ο οποίος είχε ζητήσει να μην προφυλακιστεί ο Ψωμιάδης.
Το βούλευμα του συμβουλίου υιοθετεί πλήρως την πρόταση της εισαγγελέως Αθηνά Θεοδωρόπουλου και το στοιχείο της δικογραφίας της Πόπης Παπανδρέου οι οποίες υποστήριζαν ότι υπάρχουν ισχυρά στοιχεία ενοχής.
Το ερώτημα βεβαίως είναι αν οι αρχές θα βρουν για να συλλάβουν το Μάκη Ψωμιάδη ή θα έχουμε μια δεύτερη υπόθεση Καραβέλα και Χριστοφοράκου.
Στην περίπτωση αυτή ο ανακριτής θα βρεθεί απέναντι σε πειθαρχικό συμβούλιο. Την απόφαση πάντως για την προφυλάκιση Ψωμιάδη την έμαθε ενώ εξέταζε ως μάρτυρα τον Νίκο Πατέρα για την υπόθεση με τα στημένα. Οι νομικές αντιφάσεις του ανακριτή πιθανόν να γίνουν αντικείμενο ειδικής έρευνας στο χώρο της Δικαιοσύνης αφού ο ανακριτής παρότι είχε υπογράψει τα εντάλματα σύλληψης για τον Ψωμιάδη και του έβαλε μάλιστα χρηματική εγγύηση αναγνωρίζοντας έτσι στοιχεία ενοχής, δεν συμφώνησε στην προφυλάκιση του, επιμένοντας πως δεν είναι ύποπτος φυγής. Και αυτό για έναν υπόδικο που ο ίδιος αναζητούσε για τρεις μήνες.
Εντύπωση επίσης προκαλεί πως αφέθηκε ελεύθερος ο Ψωμιάδης ενώ κατά τη σύλληψη του βρέθηκαν ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον του όπως ατζέντες με ονόματα τηλέφωνα και διευθύνσεις Ελλήνων διαιτητών.
Σοβαρό θέμα υπάρχει επίσης σύμφωνα με κύκλους του Αρείου Πάγου για το αυτόφωρο δικαστήριο το οποίο ούτε αυτό προφυλάκισε το Μάκη Ψωμιάδη για χρέη προς το Δημόσιο αλλά έδωσε ανασταλτικό χαρακτήρα στην ποινή.
Όπως αποκάλυψε το Κουτί της Πανδώρας όταν το δικαστήριο έδινε αναστολή, ο Ψωμιάδης είχε ήδη καταδίκες.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…