Newsroom

Newsroom

Ψηφοφόρος του Κυριάκου Μητσοτάκη «εξομολογείται» στον Αλέξη Τσίπρα (video)

Στο πλαίσιο της περιοδείας του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνάντησε κάτοικο της περιοχής, ο οποίος σε συνομιλία που είχε μαζί του του αποκάλυψε πως...

5618672 1

Δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από την κάμερα η «εξομολόγηση» που έκανε κάτοικος της Σύμης και ψηφοφόρους του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Αλέξη Τσίπρα.

Δεν πρόκειται ωστόσο για ένα «μυστικό» το οποίο γνώριζε μόνο ο συγκεκριμένος κάτοικος, μιας που ολοένα και περισσότεροι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται πως ενστερνίζονται τα όσα είπε ο κάτοικος στον Αλέξη Τσίπρα.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνάντησε κάτοικο της περιοχής, ο οποίος σε συνομιλία που είχε μαζί του του αποκάλυψε πως παρότι είναι οπαδός της Νέας Δημοκρατίας εκτιμά πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα χάσει τις επόμενες εκλογές.

«Πες του Μητσοτάκη πως αν συνεχίσει το ίδιο βιολί θα τις χάσει τις εκλογές, στο λέω εγώ αυτό που είμαι Νέα Δημοκρατία» είπε χαρακτηριστικά ο πολίτης απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, συμπληρώνοντας «πως είναι πολύ συμπαθητικός άνθρωπος».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…