Ψηφοφόρος της ΝΔ, ο αρνητής... «Τσολιάς» του Πύργου (video)

Σε εμφάνιση του σε τηλεοπτική ενημερωτική εκπομπή, ο  «Τσολιάς» του Πύργου που χθες οδηγήθηκε μετά τη σύλληψή του ύστερα από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Σκουροχωρίου, δήλωσε ότι είναι ψηφοφόρος της ΝΔ 

NewsRoom 26/09/2021 | 15:57

Στη χρήση των υφασμάτινων μασκών εστιάζει την αντίθεσή του ο Αλέξανδρος Μαγκότσος, ο “Τσολιάς” του Πύργου που χθες οδηγήθηκε μετά τη σύλληψή του ύστερα από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Σκουροχωρίου, στα Δικαστήρια Πύργου.

Ο κ. Μαγκότσος μιλώντας ζωντανά στην εκπομπή “Σαββατοκύριακο”  στην τηλεόραση του Alpha, εξήγησε τους λόγους της “διαμάχης” που υπάρχει υποστηρίζοντας πως σε προηγούμενο δικαστήριο τον περασμένο Φεβρουάριο μετά από άλλη μήνυση του διευθυντή του σχολείου που πηγαίνει η κόρη του, η Εισαγγελέας έδωσε εντολή να του χορηγούνται μάσκες τύπου FFP2 για να πηγαίνει το παιδί στο σχολείο. “Την Παρασκευή ο διευθυντής του σχολείου αρνήθηκε να δώσει τέτοια μάσκα στο παιδί μου” υποστήριξε ο κ. Μαγκότσος και ο παρουσιαστής με τους συνεργάτες του αναρωτήθηκαν γιατί δεν τις αγοράζει ο ίδιος με τον κ. Μαγκότσο να υποστηρίζει πως το εισόδημά του βασίζεται μόνο στο ΚΕΑ.

Ο “Τσολιάς” ανέφερε διάφορα επιχειρήματα για το θέμα των μασκών λέγοντας πως οι απλές ιατρικές και οι υφασμάτινες δεν προστατεύουν από τον κορονοϊό, δήλωσε πως δεν είναι αρνητής του κορονοϊού και πως υπάρχει, ενώ για το εμβόλιο είπε πως θα το κάνει όταν αυτό λάβει την τελική έγκριση στην Ευρώπη. 

Σύμφωνα με το Ηλεία Live κουβέντα ήλθε από τον κ. Μάνεση και σε πολιτικό επίπεδο, όπου ρώτησε τον κ. Μαγκότσο αν είναι οπαδός του Σώρρα και αν γνωρίζει τους αυτόχθονες ιθαγενείς. Ο “Τσολιάς” δήλωσε ψηφοφόρος του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας. Η απάντησή του ήταν αφοπλιστική και έβαλε φωτιά στο διαδίκτυο. Ο “Τσολιάς” δήλωσε ψηφοφόρος του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας, αλλά στις επόμενες εκλογές είπε πως θα ψηφίσει τον “Τσολιά” τον Αλέξανδρο…