Ψέματα, λάσπες και συκοφαντίες έβλεπε και ο Άκης Τσοχατζόπουλος (video)

Οι ομιλίες των εμπλεκομένων πολιτικών προσώπων στο σκάνδαλο Novartis στη Βουλή στη συζήτηση για την ψήφιση συγκρότησης Προανακριτικής Επιτροπής, ξύπνησαν στη μνήμη μας άλλες εποχές. Τότε που πάλι στη Βουλή, ο Άκης Τσοχατζόπουλος διατυμπάνιζε την αθωότητα του στις μίζες για τα εξοπλιστικά μιλώντας για ψέματα, λάσπες και συκοφαντίες από δημοσιογράφους και σκευωρούς.

5a8d94351dc5245e5d8b4575

Όσοι από τους εμπλεκόμενους στο #Novartis_Gate πολιτικούς έχουν μιλήσει μέχρι στιγμής στη Βουλή, δήλωσαν ότι πρόκειται για σκευωρία. Για ψέματα και λάσπες από «ανώνυμους ψευδομάρτυρες». Φυσικά, δεν έλειψαν και οι αναφορές – κυρίως από τον Γιάννη Στουρνάρα -, σε συκοφαντικά δημοσιεύματα και επιθέσεις λάσπης του Τύπου κατά του ίδιου και της συζύγου του.

Κάπως έτσι είχε κινηθεί και το 2011 στην ομιλία του το βήμα της Βουλής ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Με ύφος χιλίων πιθήκων δήλωνε αθώος και θύμα πολιτικής στοχοποίησης. Μιλούσε για επιθέσεις εναντίον του από δημοσιογράφους τόσο του ξένου όσου και του ελληνικού Τύπου (σ.σ είχε μηνύσει το γερμανικό περιοδικό Spiegel). Έβλεπε πίσω από την εμπλοκή του προσώπου του συμφέροντα πολιτικά και οικονομικά.

Παρουσίαζε με έντονο συναισθηματισμό την… προσωπική του αλήθεια στο σκάνδαλο των εξοπλιστικών ρίχνοντας τα βέλη του ακόμη και κατά των συντρόφων του στο ΠΑΣΟΚ που, όπως έλεγε, οδηγήθηκαν από κάποιους και κατέθεσαν την πρόταση για συγκρότηση Προανακριτικής. Υπέπεσαν, έλεγε ο Άκης Τσοχατζόπουλος σε μια πράξη πολιτικά, ηθικά και νομικά παράδεκτη.

«Πρόκειται για επιθεση με ψεύδη, λάσπες, συκοφαντίες σε βάρος μου», τόνιζε ενώ χαρακτήριζε ως υπαρκτό το σκάνδαλο ενώ διαμήνυε πως «η αλήθεια θα κάψει τους σκευωρούς».

Το τέλος αυτής της ιστορίας το γνωρίζουμε όλοι μας πολύ καλά. Το κατά πόσο τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για το τεράστιο σκάνδαλο των εξοπλιστικών ήταν ψεύδη, λάσπες και συκοφαντίες.

Αυτήν την τακτική υπεράσπισης έχουν επιλέξει και τα δέκα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα στο σκάνδαλο Novartis. Μάλιστα, μερικά από αυτά μήνυσαν τους προστατεύουμενους μάρτυρες.

ΥΓ: Υπήρξε βέβαια και ο Αντώνης Σαμαράς που μήνυσε μέχρι και τον Αλέξη Τσίπρα!



Παπαδάκης – Αναστασοπούλου: Το σχόλιο on air για την αποχώρηση Μενεγάκη από το MEGA και την υποψηφιότητα Μελέτη (video)

Αναστασοπούλου

Παπαδάκης – Αναστασοπούλου: Το σχόλιο on air για την αποχώρηση Μενεγάκη από το MEGA και την υποψηφιότητα Μελέτη (video)

«Να πούμε ότι υπάρχουν κάποια πρόσωπα που δέχονται ασύλληπτη επίθεση από τους λεγόμενους "κομματικούς στρατούς"…

Καιρός: Αυτές οι 6 περιοχές κινδυνεύουν με πλημμύρες – Τι είναι ο περιβόητος αεροχείμαρρος (video)

Καιρός

Καιρός: Αυτές οι 6 περιοχές κινδυνεύουν με πλημμύρες – Τι είναι ο περιβόητος αεροχείμαρρος (video)

Ο καιρός θα σημειώσει σημαντική επιδείνωση - Έρχονται καταιγίδες και ενισχυμένοι άνεμοι

Καιρός: «Καμπανάκι» από Μαρουσάκη για τις επόμενες 5 ημέρες – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα

Μαρουσάκης καιρός

Καιρός: «Καμπανάκι» από Μαρουσάκη για τις επόμενες 5 ημέρες – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα

Ο καιρός θα αλλάξει ραγδαία τα επόμενα 24ωρα - Αναλυτικά η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη