Newsroom

Newsroom

Ψάχνουν το βαρύ οπλοστάσιο του Πάλλη

Ένταλμα σύλληψης κατά του επιχειρηματία Αναστάσιου Πάλλη, ο οποίος παραμένει φυγόδικος, εκδόθηκε την Πέμπτη. Άνδρες της Αντιτρομοκρατικής μετά τα πρόσφατα…

Ένταλμα σύλληψης κατά του επιχειρηματία Αναστάσιου Πάλλη, ο οποίος παραμένει φυγόδικος, εκδόθηκε την Πέμπτη. Άνδρες της Αντιτρομοκρατικής μετά τα πρόσφατα ευρήματα στο σπίτι του στην Βούλα, ξαναπήγαν στο «μουσείο» όπλων του στη Βάρη και ελέγχουν σπιθαμή προς σπιθαμή όλο το κτίριο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει εντοπιστεί μεγάλος αριθμός όπλων στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος ΠΑΛΙΣ, τα οποία όμως δεν έχει καταστεί σαφές κατά πόσο έχουν νόμιμα παραστατικά. Υπενθυμίζεται ότι το HOT DOC είχε αποκαλύψει ότι σύμφωνα με την μαρτυρία του βρετανού συνεργάτη του Έντουαρντ Πρινγκλ Στέισι, ο Πάλλης φέρεται να έφερνε όπλα, για οποία επεδείκνυε πλαστά παραστατικά ή πιστοποιητικά απενεργοποίησης.

Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί πολλά κοντέινερ, το περιεχόμενο των οποίων ελέγχεται, ενώ υπάρχουν και ορισμένα που παραμένουν σφραγισμένα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν βρεθεί αρκετά όπλα. Τα εν λόγω κιβώτια ανοίγουν με ειδικά κομπιούτερ, τα οποία εντοπίστηκαν στο σπίτι του φυγόδικου Αναστάσιου Πάλλη στη Βούλα.

Οι αστυνομικοί παράλληλα ελέγχουν τη λειτουργικότητα των όπλων και την ημερομηνία εισαγωγής τους στην Ελλάδα, εκτός αν ήρθαν παράνομα.

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

androulakis

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

«Ένας από τους πιο σημαντικούς πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα, ο Φοίβος Ιωαννίδης δεν είναι πια…