Πρωτοφανής παρασκηνιακή λειτουργία από τη ΝΔ για να αποφύγει τις απαντήσεις

Το ενδεχόμενο του εμπάργκο στην ΕΡΤ εξετάζει η ΝΔ σύμφωνα με τις Τυπολογίες. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως αντίποινα στη μετάδοση του σποτ της εφημερίδας “Documento” από την ΕΡΤ, μετά την αρχική της άρνησης, σκέφτεται να αρχίζει να σκέπτεται να ξεκινήσει τη σταδιακή απόσυρση των βουλευτών της από τα πάνελ της ΕΡΤ και στη συνέχεια την επιβολή εμπάργκο, γράφει συγκεκριμένα το typologies.gr.

58611e791dc524c9368b47bf

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ «η ΝΔ θεωρεί πως έχει την ευκαιρία να καταγγείλει την ΕΡΤ ως “κυβερνητικό μαγαζί” με αφορμή την αλλαγή στάση της στην υπόθεση της μετάδοσης διαφήμισης του “Documento” για τον “Κήρυκα Χανίων” με πρωταγωνιστή τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αρχικά το τμήμα εκείνο που καθοδηγείται από την ΝΔ στην ΕΡΤ- και σχετίζεται με το μαύρο του 2013 στις οθόνες όλης της χώρας- πίεσε για να μην μεταδοθεί το σποτ της εφημερίδας, προκαλώντας την έντονη αντίδραση, τόσο εντός της εταιρείας, όσο και στην κυβέρνηση».

«Αξίζει να σημειωθεί, πως το κόμμα της ΝΔ δεν κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της εφημερίδας για να μην της επιτραπεί η κυκλοφορία, αλλά επιχείρησε τη μή διάδοσή του διαφημιστικού μηνύματος, ζητώντας το κόψιμο του σποτ από την ΕΡΤ, κάτι που αρχικά πέτυχε» καταλήγει το δημοσίευμα.

Στην ουσία πάντως, η ΝΔ φαίνεται να λειτουργεί εξαιρετικά στο παρασκήνιο, αλλά για την ταμπακιέρα συνεχίζει να μη βγάζει άχνα. Το ότι τα δημόσια πρόσωπα και δη ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπόλιτευσης και υποψήφιος πρωθυπουργός οφείλει να απαντά δεν είναι κάτι που όπως φαίνεται τους ενδιαφέρει. Η λογοκρισία δια της πλαγίας οδού είναι προφανώς για τη ΝΔ πιο προσοδοφόρα λύση. 

Διαβάστε σχετικά: Tο χριστουγεννιάτικο δώρο του Βαξεβάνη στοv Μητσοτάκη

Διαβάστε σχετικά: Κυριάκο αναβαθμίστηκες από τις καφετιέρες SIEMENS, στα δάνεια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…