Πρωτοφανές: Οι Αμερικανίδες… έτρεξαν μόνες τους στο Ρίο και βγήκαν πρώτες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που έγινε χθες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, με την αμερικανική ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100 των γυναικών να τρέχει… μόνη της και να εξασφαλίζει την πρόκριση στον τελικό!

57b6aa991dc524c5328b493d

Η ομάδα των ΗΠΑ είχε αποκλειστεί στη δεύτερη σειρά των προκριματικών του αγωνίσματος, καθώς η σκυτάλη έπεσε από τα χέρια της Άλισον Φίλιξ. Ωστόσο, οι Αμερικανοί υπέβαλαν ένσταση, υποστηρίζοντας ότι αυτό συνέβη επειδή την έσπρωξε μία άλλη αθλήτρια από τη Βραζιλία. Η ένσταση έγινε δεκτή, κι έτσι η ομάδα των ΗΠΑ έτρεξε μόνη της (!) στον στίβο, και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που της δόθηκε, πετυχαίνοντας χρόνο 41.76, που ήταν μάλιστα και ο καλύτερος χρόνος των προκριματικών, και παίρνοντας μία αμφιλεγόμενη πρόκριση στον τελικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μεγάλος χαμένος της υπόθεσης αυτής (πέρα ίσως από το κύρος των Ολυμπιακών Αγώνων) ήταν η ομάδα της Κίνας, η οποία είχε περάσει στον τελικό με την όγδοη καλύτερη επίδοση, όμως μετά την κούρσα των Αμερικανίδων έμεινε στην ένατη θέση και αποκλείστηκε από τον τελικό, στον οποίο τις ΗΠΑ θα συναγωνιστούν οι: Τζαμάικα, Βρετανία, Γερμανία, Ουκρανία, Νιγηρία, Τρίνιταντ & Τομπάγκο και Καναδάς. 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…