Newsroom

Newsroom

Πρωτοφανείς εικόνες πριν από τις εκλογές του ΤΥΠΕΤ: Στο νοσοκομείο μέλος της εφορευτικής επιτροπής μετά από επίθεση του προέδρου

Πρωτοφανείς εικόνες εκτυλίχθηκαν σήμερα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της εφορευτικής επιτροπής του Ταμείου Υγείας Προσωπικού της Εθνικής Τράπεζας (ΤΥΠΕΤ), το οποίο αύριο Τετάρτη πρόκειται να εκλέξει τη νέα του διοίκηση.

592405181dc524cc0c8b497a

Συγκεκριμένα, όπως πληροφορείται το koutipandoras.gr το μέλος της εφορευτικής επιτροπής Χαράλαμπος Κατσαρούπας βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά από βίαιη επίθεση που δέχθηκε από τον πρόεδρο της επιτροπής έπειτα από έντονη διαφωνία που είχαν μεταξύ τους.

Όλα ξεκίνησαν, αναφέρουν οι πληροφορίες, όταν ο Χαράλαμπος Κατσαρούπας εξέφρασε τη διαφωνία του για τον τρόπο που πρόκειται να διεξαχθούν οι αυριανές εκλογές. Ο κ. Κατσαρούπας εξέφρασε συγκεκριμένα προβληματισμό περί πιθανής νόθευσης των αποτελεσμάτων.

Το γεγονός φαίνεται πως προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου της εφορευτικής επιτροπής ο οποίος δεν δίστασε να αρπάξει τον συνάδελφό του από τη γραβάτα και να χτυπήσει το κεφάλι του σε ένα γραφείο. Ως αποτέλεσμα, ο Χαράλαμπος Κατσαρούπας τραυματίστηκε και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. 

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…