Πρώην οπαδοί του Σώρρα μιλούν για εκβιασμούς, απειλές και τελετές

Mετά τη δολοφονία της 45χρονης παιδοψυχολόγου Θώμης Κουμπούρα από τον 39χρονο Χρήστο Μπαλαντίνα aνοίγουν τα στόματα και καταγγέλονται εκβιασμοί, απειλές και βιαιοπραγίες από μέλη της οργάνωσης του Αρτέμη Σώρρα «Ελλήνων Συνέλευση». Οι καταγγελίες, τις οποίες αποκαλύπτει ο Ελεύθερος Τύπος αφορούν τον δολοφόνο της Θώμης, Χρήστο Μπαλαντίνα.

5870a80f1dc524c3228b45b3

Μια γυναίκα που ήταν μέλος της οργάνωσης καταγγέλλει μεθόδους υποκόσμου με εκβιασμούς και ναρκωτικά. Η ίδια όταν αποφάσισε να αποχωρήσει δέχθηκε απειλές για βιαιοπραγία εις βάρος της από τον Χρήστο Μπαλαντίνα. «Έβλεπα δίπλα μου υπόκοσμο. Όταν αποχώρησα άρχισαν οι απειλές. Ο Μπαλαντίνας μού είπε: “Θα σου σπείρω τα δόντια στην αυλή», είπε χαρακτηριστικά.


Ενας άνδρας, πρώην μέλος της «Ελληνων Συνέλευσης» καταγγέλλει στην εφημερίδα Ελευθερος Τύπος ότι όταν αποφάσισε να αποχωρήσει, δέχθηκε απειλές από τον ίδιο τον Χρήστο Μπαλαντίνα. «Οταν αποφάσισα να φύγω, ο ίδιος ο Μπαλαντίνας με απείλησε ότι θα με βρουν και θα με δολοφονήσουν», είπε. Ο ίδιος άνθρωπος δηλώνει ότι στην οργάνωση υπάρχουν 3.500 έως 4.000 μέλη και κάνει λόγο για όρκους που δίνονται από τα νέα μέλη και για ιεροτελεστίες που μοιάζουν με παγανιστικές ή και σατανιστικές τελετές.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, άνθρωποι αφελείς ή απελπισμένοι με την οικονομική κατάσταση και τους πολιτικούς, προσέφεραν χρήματα ως μηνιαία συνδρομή στην οργάνωση του Αρτέμη Σώρρα, ακόμη και διαμερίσματα για να γίνουν γραφεία της.

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…