Πρώην βουλευτής έσταξε εθνικιστικό δηλητήριο ακόμη και για το μακελειό στην Κωνσταντινούπολη (ΦΩΤΟ)

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑΟΣ και της Εθνικής Ενότητας και πρώην βουλευτής με το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη Κωστής Αϊβαλιώτης δεν καταφέρνει να αποβάλλει το εθνικιστικό μίσος που τρέφει για οποιονδήποτε δεν έχει το ίδιο DNA μ’ εκείνον (sic) ούτε όταν πρόκειται για ένα ειδεχθές τρομοκρατικό χτύπημα όπως αυτό που σημειώθηκε το ξημέρωμα της πρωτοχρονιάς στην Κωνσταντινούπολη.

586b6fae1dc524864e8b49b7

Αυτή τη φορά με ανάρτησή του στο facebook, ο πρώην βουλευτής λέει -ούτε λίγο ούτε πολύ- ότι όσοι τουρίστες δολοφονήθηκαν μέσα στο κλαμπ Reina της Κωνσταντινούπολης, τα ήθελαν και τα έπαθαν, αφού επέλεξαν να γιορτάσουν την πρωτοχρονιά στην Τουρκία η οποία είναι «ισλαμιστική και φασιστική». Προσθέτει δε ότι «τα λάθη πληρώνονται».

Έγραψε συγκεκριμένα στο προφίλ του:

«Εξηγώ τόσον καιρό ότι η Τουρκιά είναι ΨΟΦΙΜΙ και διαλύεται μέρα-μέρα μπρος στα μάτια μας. Κάποιους τους συμφέρει, όμως, να ζούμε με τον φόβο, εξάλλου η λογική στην Ελλάδα είναι σε μόνιμο διωγμό και οι βλάκες κυριαρχούν. Τώρα ακούω στα κανάλια του συστήματος ατέλειωτες κλάψες για τους τουρίστες από ΗΠΑ, Βέλγιο, Ισραήλ κλπ που είναι θύματα του νέου χτυπήματος στην Κων/πολη. Όμως ‘’όποιος έχει τα γένια έχει και τα χτένια’’: Θέλανε να κάνουν -λέει- Πρωτοχρονιά (θυμίζω ότι αλλάζει ο χρόνος για τους χριστιανούς, όχι για τους υπόλοιπους) σε μια χωρά ισλαμιστική (!) και φασιστική όπου σκάνε βόμβες κάθε 2ωρο, ας πρόσεχαν πού πήγαιναν. Τα λάθη πληρώνονται…».